Zapri
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: Projekt »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«

RGZC, skupaj s podizvajalci projekta Racio razvoj d.o.o., Kova d.o.o., Studio Proteus v okviru raziskovalnega projekta Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu na primeru panoge gradbeništva izvaja raziskavo o vzrokih in posledicah stresa, izgorevanja na delovnem mestu, absentizma, prezentizma in fluktuacije. Ukrepe in nove prakse želimo kar se da približati potrebam gospodarstva in upamo, da bomo tudi z vašo pomočjo uresničili zastavljene cilje in se vam že v naprej zahvaljujemo za morebitno pripravljenost.

Arhiv: RGZC:Čezmejno poslovno srečanje SLOVENIJA – AVSTRIJA, 16. novembra 2010, Pliberk

Maja 2011, ko se bodo sprostile zadnje omejitve pri opravljanju storitev v Avstriji, se bodo povečale poslovne priložnosti tako za slovenska kot avstrijska podjetja. Zdaj je čas, da se seznanite z novimi okoliščinami, da načrtujete poslovanje z Avstrijo po maju 2011.

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - NOVEMBER 2010

Spoštovani, kar nekaj dogodkov in informacij smo vam pripravili! Vabljeni k ogledu!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja v ponedeljek, 8. novembra 2010, ob 14. uri

Opozarjamo na spremenjeni dan in uro sestanka: PONEDELJEK, 14. ura. Vljudno vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Če želite biti informirani, preberite!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Ne zamudite poslovne priložnosti v Republiki Srbski, torek, 26. oktobra ob 11. uri, v Mariboru! V sredo je v Velenju zanimiv seminar za tiste, ki želijo več izvedeti o prenosu dejavnosti! Sicer pa vabljeni na ogled dogodkov, ki jih ponuja RGZC!

Arhiv: RGZC in ŠGZ: Poslovne priložnosti v Republiki Srbski - Maribor, 26.10.2010

Srečanje je namenjeno iskanju priložnosti za skupno sodelovanje med slovenskimi in bosanskimi podjetniki, iskanju novih poslovnih vezi za slovenske izvoznike in uvoznike ter poglobitvi že obstoječih poslovnih kontaktov.

Arhiv: RGZC: Podjetjem, prizadetim v poplavah!

NE PREZRITE javnega poziva za podjetja ki so utrpela škodo kot posledico poplav. V Uradnem listu RS št. 79 je Slovenski podjetniški sklad objavil javni poziv za pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo kot posledico poplav september 2010. Naziv poziva: 1. javni poziv za pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo kot posledico poplav september 2010, Razpisnik: Slovenski podjetniški sklad; Posredujemo Vam odgovore na najpogostejša vprašanja glede prijave škode zavarovalnicam; Prosimo, da izpolnite Anketo o oceni poplavne škode! V času odprave posledic poplav RGZC svojim članom nudi možnost začasne uporabe pisarne!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.