Zapri
Vajeništvo

Arhiv: RGZC vabi na delavnico KAKO USPEŠNO PRIPRAVITI IN PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS, 15. februarja 2011 ob 10.30. uri

   

VABILO na delavnico

KAKO USPEŠNO PRIPRAVITI IN PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS

v torek, 15. februarja 2011, od 10.30 do 12.00 ure,
v sejni sobi RGZC,  Ljubljanska c. 14, 3000 Celje

Spoštovani inovatorji in vsi tisti, ki inovacije spodbujate in podpirate ter
razmišljate o prijavi na letošnji razpis!

V okviru letošnjega razpisa za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam savinjske regije za leto 2010, bomo organizirali delavnico, s katero želimo predstaviti način, kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis.

Komisija Gospodarske zbornice Slovenije za inovacije je v lanskem letu uvedla kar nekaj sprememb, predvsem pri merilih za ocenjevanje.

Kot pri vsaki vlogi na razpis je tudi tukaj pomembno, da prijavitelj razume kriterije in merila za ocenjevanje ter pripravi vlogo v skladu z njimi.

Delavnico bo vodila Simona Rataj, vodja projekta inovacij na GZS, ki bo predstavila razpis, pravilnik in merila za ocenjevanje vlog, do katerih lahko dostopate preko spletne strani !

Na delavnici bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije pri RGZC, ki bodo podali svoje dosedanje izkušnje in odgovorili na vaša morebitna vprašanja

Vabimo vse prijavitelje, tudi tiste, ki še oklevate ali bi se prijavili na razpis ali ne, mogoče ste v dvomih ali je vaša inovacije primerna za prijavo ali ne? Na delavnici bo priložnost, da se te dileme odpravijo.

Prosimo vas za potrditev udeležbe na delavnici na tel. 03 426 74 06 ali s prijavnico na dnu te strani, ki jo izpolnete in odpošljete s klikom na gumb POŠLJI, najkasneje do 14. februarja 2011 (do 12.ure)!

Delavnica je brezplačna!

Vljudno vabljeni!


Andreja Semolič                                              Drago Polak
Samostojna svetovalka                                 Direktor RGZC

Dodatne informacije:
RGZC, Andreja Semolič,
tel.: 03 426 74 06;
e-pošta:andreja.semolic@rgzc.si


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.