Zapri
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: Odbor za izobraževanje in kadre pri Regionalni gospodarski zbornici Celje, 27. januar 2011

 Odbor za izobraževanje in kadre pri RGZC

Vas vabi na predstavitev izobraževalnih programov,

ki bo v četrtek, 27. januarja 2011, ob 13.00 uri, 
v prostorih  Regionalne gospodarske zbornice Celje,   
Ljubljanska  14/II, Celje

Na predstavitvi bomo imeli priložnost spoznati dva inovativna programa izobraževanja:.

 1. Usposabljanje za življenjsko uspešnost - moje delovno mesto (UŽU-MDM), ki ga izvaja Ljudska univerza Celje in ga bo predstavil g. Franci Pusar, u.d. andragog. Program UŽU-MDM je namenjen:
  •  manj izobraženim zaposlenim na delovnih mestih, ki se ukinjajo, zaradi spremembe tehnologije in prenosa proizvodnje na območja s cenejšo delovno silo;
  • zaposlenim, ki želijo pridobiti osnovnošolsko ali poklicno izobrazbo;
  • zaposlenim, ki imajo največ 10 let šolanja, delajo na enostavnih delih in so stari nad 26 let.
  • Namen programa je dvigniti pismenost na delovnih mestih in udeležencem omogočiti pridobivanje novih znanj, ki jim bodo koristila tako na delovnem mestu, nadaljnjem izobraževanju in v zasebnem življenju. Program je brezplačen saj ga sofinancirata Ministrstvo za šolstvo in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Izvaja se ali na sedežu podjetja in delno na Ljudski univerzi Celje (v kolikor ni možno izvajati učenja z računalniki v podjetju). 

    
 2. Predstavitev delavnice za mlade na temo:
 • Inovativnost in ustvarjalnost za mlade, ki ga izvaja Izobraževalni center Štore bodo predstavili direktorica ga. Slava Glavan, ga. Elen Uršič, Libertas in g. Miha Kovačič, Štore Steel d.o.o. Delavnico izvajajo za učence in dijake osnovnih in srednjih šol v okviru projekta »Mladi za napredek Celje«.
 • Delavnica z mnogimi interaktivnimi aktivnostmi krepi povezanost v skupini mladih in jim prinaša prešeren in zabaven navdih za nadaljnje izobraževanje in delovanje na področju ustvarjalnosti in inovativnosti. Osnovni namen delavnice je osvojiti kulturo inovativnosti in kreativnosti. Preko praktičnih nalog s področja strojništva, ekologije, kemije, logistike, metalurgije in elektrotehnike se skupina udeležencev sreča z razmišljanjem izven škatle in razvija ustvarjalne ideje. Hkrati se na delavnici spoznava povezanost med komunikacijo, inovacijo in timom ter zasidra pozitivno delovanje za dokončanje projektov. Delavnica je za udeležence brezplačna in je vzorni primer dobre prakse družbene odgovornosti podjetij kot prispevek družbe Štore Steel k predstavitvi polja inovativnosti in kreativnosti za mlade.

Predstavitev bo trajala predvideno do 15.00 ure.

Udeležba na predstavitvi je brezplačna. Prosimo, da vašo udeležbo potrdite najkasneje do 25.01.2011 na elektronski naslov tajnistvo@rgzc.si, telefon 03 42 67 400 ali faks 03 42 67 410, oziroma direktno s spletne strani preko  e-prijave, ki jo izpolnite in odpošljete s pritiskom na gum POŠLJI!

Predsednik Odbora za izobraževanje                                                          Direktor RGZC
in kadre pri RGZC                                                                                            Drago Polak
Gorazd Tratnik

Dodatne informacije:
RGZC
Ljubljanska 14/II
3000 Celje
Tel.: 03/4267 400
Telefaks: 03/4267 410
www.rgzc.si

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.