Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Evropski teden podjetništva 2012 - Z nami uspešneje na tuje trge!, od 15. do 17. oktobra 2012, Ljubljana

 

Več na: KLIK!

Spoštovani,

vabimo vas na dogodek Z nami uspešneje na tuje trge!, ki ga JAPTI - Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije organizira v okviru Evropskega tedna podjetništva, katerega glavna tematika je letos internacionalizacija poslovanja podjetij.

Dogodek bo potekal 16. in 17. oktobra 2012 v prostorih City hotela, Dalmatinova 15 v Ljubljani in Grand hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani.

Vstop je ob predhodni prijavi prost!


Kaj boste na dogodku izvedeli:

  • Priložnosti za slovenske izvoznike na ruskem in madžarskem trgu bodo v okrogli mizi Vzhodni trgi Evrope - priložnosti in pasti za slovenska podjetja, z vami delili:
    Dušan Olaj (Duol d.o.o., ki uspešno deluje v Rusiji), Marko Peric (Goap d.o.o., ki uspešno deluje na Madžarskem), Vidko Filipič (Gospodarski oddelek Veleposlaništva RS v Rusiji), Gordan Ban (Društvo Slovensko – madžarskih poslovnežev), Csaba Toth, direktor Emonika d.o.o., madžarski investitor v Sloveniji - City Hotel, torek, 16. oktober od 14. do 16. ure - PRIJAVNICA!  

     
  • Predstavitev brezplačnih storitev JAPTI za izvoznike s poudarkom na Izvoznem oknu (JAPTI), Izvozni načrt kot osnova za internacionalizacijo poslovanja podjetij (JAPTI), Pomen bonitet za izvozni posel (doc. dr. Draško Veselinovič) -City Hotel, torek, 16. oktober od 8:30 do 13. ure - PRIJAVNICA!

     
  • Predstavniki 14 slovenskih poslovnih klubov v tujini so vam na voljo za individualno izvozno svetovanje Grand hotel Union, sreda, 17. oktober od 9:00 do 16:00 - REZERVIRAJTE SI svoj termin za svetovanje!
     

Več informacij o celotnem programu in prijave TUKAJ in v priponki.

Vljudno vabljeni!
 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.