Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Poročilo o pregledu zdravstva v Evropi

Poročilo o pregledu zdravstva v Evropi

V okviru projekta "NAPREJ" vas informiramo o rezultatih poročila o pregledu zdravstva v Evropi.

Posvet GZS: Domino učinek Zakona o minimalni plači

Na posvetu bomo razpravljali o tem, kakšni bodo učinki novele Zakona o minimalni plači na konkurenčnost gospodarstva kot celote, posameznih panog in podjetij, plačna razmerja med zaposlenimi, zaposlovanje, na bonitetno oceno Slovenije, ter kako se bodo morali na to odzvati gospodarski subjekti.

Obvestilo o možnosti pridobitve potrdila o poravnanih davčnih obveznostih na eDavkih

Obveščamo vas, da je od dne 8. 11. 2016 izvedena dopolnitev informacijske podpore, ki omogoča zavezancem pridobitev potrdila o poravnanih obveznostih iz knjigovodske evidence preko portala eDavki.

Podjetniki in podjetja pozor! Če še nimate urejenega eVročanja, se obrnite na finančne urade od 13. 5. do 17.5.

Vse podjetnike in podjetja, ki še nimajo urejenih zadev glede eVročanja vabimo, da se od 13. 5 do vključno 17. 5. 2019 oglasijo na svoj finančni urad, kjer bodo dobili vse potrebne informacije glede eVročanja in si uredili vse potrebno za dostop do teh dokumentov.

Priznanje za dobro prakso na področju varnosti in zdravja pri delu?

Priznanje za dobro prakso na področju varnosti in zdravja pri delu?

V okviru projekta "NAPREJ" vas informiramo o primerih dobre prakse so v praksi uporabljene rešitve, namenjene učinkovitemu obvladovanju tveganja na področju varnosti in zdravja pri delu. Primeri dobre prakse torej niso niti teoretične niti hipotetične narave.

Sklic 13. redne Skupščine RGZC

Na osnovi 17.člena Statuta Regionalne gospodarske zbornice Celje (RGZC) sklicujem 13. redno Skupščino in 5. sejo UO RGZC in ki bo v ponedeljek, 27. maja 2019 ob 12.00 uri v družbi Etra d.o.o. na lokaciji Bukovžlak 101, 3000 Celje.

Vodenje skupine v proizvodnji - BREZPLAČNO USPOSABLJANJE

Obveščam vas, da so na CPU v okviru projekta »dvig kompetenc za 45+« objavili nove termine za brezplačno usposabljanje za »vodje skupine v proizvodnji« za zaposlene (in brezposelne) s srednješolsko poklicno izobrazbo in starostjo nad 45 let (vsaj 70% udeležencev). 30 urni poglobljen program je sestavljen iz mehkih veščin vodenja & metod vitke proizvodnje. Za večja podjetja lahko organizirajo tudi interno skupino do 15 oseb.

Arhiv: Upravljanje družinskih podjetij in nove oblike financiranja njihove rasti (23. april 2019, 9:00-11:15, GZS)

Trenutno se veliko družinskih podjetij sooča z izzivom prehoda upravljanja in lastništva na drugo generacijo ali iščejo različne možnosti za hitrejšo rast poslovanja. Vabimo vas na konferenco "Upravljanje družinskih podjetij in nove oblike financiranja njihove rasti".

Vabilo na čezmejni poslovni dogodek Circular Economy Slovenia-Styria panel & B2B Meeting

V imenu SRIP – Krožno gospodarstvo vljudno vabljeni na čezmejni poslovni dogodek Circular Economy Slovenia-Styria panel & B2B Meeting, ki bo potekal 16. aprila 2019 v ICS Internationalisation Centre of Styria, Lindweg 33, v Gradcu. Namen srečanja je predstavitev slovenskih in avstrijskih podjetij, ki delujejo na področju krožnega gospodarstva, in sicer s poudarkom na področju energije in odpadkov. Po predstavitvi in B2B srečanjih podjetij sledi mreženje in zatem ogled dobre prakse v Gradcu: podjetja Saubermacher AG.

Projekt POLET: Ali ste vedeli?

Evropska populacija se stara. Do leta 2080 bo skoraj dvakrat toliko ljudi, starih 65 let in več ...

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.