Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Demografske spremembe prihodnosti na trgu dela

Demografske spremembe prihodnosti na trgu dela

Pričakuje se, da bodo do leta 2030 delavci, stari od 55 do 64 let, predstavljali 30 % ...

Nov razpis z ugodnimi brezobrestnimi krediti za podjetja

Nov razpis z ugodnimi brezobrestnimi krediti za podjetja

Slovenski podjetniški sklad je objavil nov razpis z ugodnimi krediti za podjetja

Arhiv: Še nekaj mest za vključitev v projekt Polet:  RAZVOJ CELOVITEGA POSLOVNEGA MODELA ZA DELODAJALCE ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE ZAPOSLENIH ter nižanje bolniških odsotnosti

Arhiv: Še nekaj mest za vključitev v projekt Polet: RAZVOJ CELOVITEGA POSLOVNEGA MODELA ZA DELODAJALCE ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE ZAPOSLENIH ter nižanje bolniških odsotnosti

Brezplačno sodelovanje podjetij v projektu: RAZVOJ CELOVITEGA POSLOVNEGA MODELA ZA DELODAJALCE ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE ZAPOSLENIH (Polet) - Vzhodna kohezijska regija. S sodelovanjem boste pridobili celovit model za aktivno in zdravo staranje zaposlenih - konkretno za potrebe vašega podjetja.

Poslovanje gospodarstva celjske regije do leta 2019

Poslovanje gospodarstva celjske regije do leta 2019.

VABLJENI K ODDAJI PREDLOGOV ZA IZOBRAŽEVANJA IN DELAVNICE

V okviru priprave prijave projekta na razpis, objavljenem v okviru Lokalne akcijske skupnosti (LAS-a), želimo v različnih lokalnih okoljih (Vojnik, Štore, Laško) organizirati različna izobraževanja in usposabljanja. Ker si želimo, da bodo izobraževanja prilagojena vašim potrebam, vas vljudno vabimo k izpolnitvi kratke ankete v kateri označite po katerih izobraževanjih in usposabljanjih je potreba v vaših podjetjih oziroma katerih izobraževanj, delavnic bi se želeli udeležiti.

Arhiv: Razpis za dodeljevanje pomoči za razvoj gospodarstva v MO Celje za 2020 za MSP

Mestna občina Celje je objavila Javni razpis za dodeljevanje pomoči za razvoj gospodarstva za leto 2020 za mikro, mala in srednje velika podjetja (MSP)

Zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV) sprejet v Državnem zboru

# PKP4 oz. Zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV) je bil 9.7.2020 na seji Državnega zbora sprejet in posredovan Državnemu svetu v obravnavo.

Razpis podjetjem za nakup zaščitne opreme

Slovenski podjetniški sklad je objavil "Javni poziv COVID19 za nakup zaščitne opreme" preko katerega se sofinancira nabava zaščitne opreme v podjetjih.

Arhiv: Raziskave o delovnih mestih v EU

Arhiv: Raziskave o delovnih mestih v EU

V okviru raziskave ESENER 2019 so se v 33 evropskih državah zbrali podatki podjetij o upravljanju varnosti in zdravja pri delu.

Arhiv: #PKP3 – NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI - posnetek webinarja

Vabljeni k ogledu webinarja "#PKP3 – najpogostejša vprašanja in odgovori", kjer Pravna služba GZS poda odgovore na izbrana vprašanja.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.