Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu

Vabljeni k ogledu spletne strani SODELOVALNICA, kjer lahko najdete informacije o medgeneracijskem sodelovanju na delovnem mestu.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Novi izzivi absentizma v času negotove prihodnosti

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Novi izzivi absentizma v času negotove prihodnosti

Kako se odraža absentizem v novih razmerah dela, ko delamo na drugačen način, tudi od doma.

Arhiv: Predlog začasne zamrznitve uveljavitve novele Zakona o spremembi Zakona o minimalni plači, sprejete 24. 12. 2018, ki je predvidena s 1. 1. 2021

Na GZS se trudimo na različne načine sodelovati v procesu blažitve posledic krize, tako s predlogi ukrepov odločevalcem kot z nasveti podjetjem, kako ravnati v teh kriznih časih. Prizadevamo si neposredno in posredno vplivati na to, da bi bila škoda v gospodarstvu čim manjša, da bi bil prizadet čim manjši delež podjetij ter bi gospodarstvo čim prej doživelo ponovni zagon. Zaradi novo nastale in nenačrtovane situacije, ki je v času, ko se je novela Zakona o spremembi Zakona o minimalni plači sprejemala, ni bilo mogoče predvideti, GZS kot eden od socialnih partnerjev na strani delodajalcev v Ekonomsko socialnem svetu predlaga zamrznitev izvajanja novele Zakona o spremembi Zakona o minimalni plači najmanj za obdobje enega leta oz. dokler se situacija v državi ne vrne na stanje, kot je bilo pred začetkom krize.

Arhiv: Med nacionalnimi prejemniki prizanj inovacijam tudi inovacije iz celjske regije

Med letošnjimi nacionalnimi priznanji za inovacije tudi: Weiler Abrasives d.o.o., Kronoterm d.o.o. in Deltahub d.o.o..

Arhiv: Slovensko - avstrijska poslovna konferenca

Slovensko - avstrijska poslovna konferenca bo V četrtek, 26.11.2020, od 10.00 do 11.30 preko video povezave. Dogodek je brezplačen. Vabljeni!

Arhiv: Pojasnila Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev

MGRT na svoji spletni strani objavil podrobnejša pojasnila Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Preberite nekaj namigov kako učinkovito osvojiti delo od doma.

Arhiv: DAN INOVATIVNOSTI 2020 S PODELITVIJO NACIONALNIH PRIZNANJ

Še tri dni lahko glasujete za naj inovacijo po izboru javnosti 2020, ki bo razglašena na letošnjem Dnevu inovativnosti, 30.11.2020. Dogodek je brezplačen in letos v e-obliki.

Arhiv: Obvestilo o postopku za pridobitev potrdila za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka za čas trajanja karantene

Obvestilo zajema postopek pridobitve potrdila o karanteni in način vlaganja dokumentacije za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka. Ukrep mesečnega temeljnega dohodka in ukrep povrnjenega izgubljenega dohodka se med seboj izključujeta.

Arhiv: Vlada sprejela Predlog zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (#PKP6)

Vlada je 10.11. 2020 sprejela šesti protikoronski paket.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.