Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: POSLOVANJE GOSPODARSTVA CELJSKE REGIJE

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Perfekcionizem ni vedno popoln

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Perfekcionizem ni vedno popoln

V poslu danes prevladuje velika konkurenčnost in prizadevanja za popolnost so pogosto občudovanja vredna lastnost. Ampak...

Arhiv: Zakon za pomoč gospodarstvu zaradi visokih cen električne energije in zemeljskega plina

Predlog Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina, ki ga naj bi Vlada sprejela na svoji seji, 18. avgusta 2022.

Arhiv: Nagrajene najboljše inovacije v celjski regiji

Regionalna gospodarska zbornica Celje je dvaindvajseto leto zapored najbolj inovativnim v celjski regiji za leto 2022 podelila priznanja za najboljše inovacije. Tako je podelila 4 zlata, 5 srebrnih, 4 bronasta priznanja ter 3 priznanja za prispevek na področju inovativnosti. Tri najvišje ocenjene inovacijske prijave bodo kandidirale za nacionalna priznanja, ki bodo podeljena na Dnevu inovativnosti 20. septembra.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ali mlajši res lažje rečejo ne?

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ali mlajši res lažje rečejo ne?

Stereotip pravi, da predstavniki generacije Z zahtevajo boljše delovne pogoje, višjo plačo, manj obremenitev in večjo prilagodljivost kot starejše generacije. Morda ste se s takšnim odnosom mladih v delovnem okolju že soočili. Strokovnjakinje in strokovnjaki pravijo, da temu ni čisto tako, je pa res, da je mlajša generacija praviloma veliko bolj neposredna pri izražanju svojih želja in pričakovanj. Več...

Arhiv: E-predavanje "60 minut o ugodnejših davčnih obravnavah"

Brezplačno e-predavanje o ugodnejših davčnih obravnavah za delodajalce bo v sredo, 15 junija 2022 od 9:00 do 10:00 preko aplikacije MS Teams. Vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.