Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Preberite nekaj namigov kako učinkovito osvojiti delo od doma.

Arhiv: DAN INOVATIVNOSTI 2020 S PODELITVIJO NACIONALNIH PRIZNANJ

Še tri dni lahko glasujete za naj inovacijo po izboru javnosti 2020, ki bo razglašena na letošnjem Dnevu inovativnosti, 30.11.2020. Dogodek je brezplačen in letos v e-obliki.

Arhiv: Obvestilo o postopku za pridobitev potrdila za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka za čas trajanja karantene

Obvestilo zajema postopek pridobitve potrdila o karanteni in način vlaganja dokumentacije za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka. Ukrep mesečnega temeljnega dohodka in ukrep povrnjenega izgubljenega dohodka se med seboj izključujeta.

Arhiv: Vlada sprejela Predlog zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (#PKP6)

Vlada je 10.11. 2020 sprejela šesti protikoronski paket.

Arhiv: Brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja

Samozaposleni in mikro podjetja (1 do 4 zaposleni) lahko pridobite brezplačne zaščitne maske. Razpis je odprt do vključno 15.11.2020.

Arhiv: Gospodarski e-forum z BIA Separations d.o.o.

Vabljeni na gospodarski e-forum z BIA Separations d.o.o., ki bo v torek,17.11. ob 16.uri.

Arhiv: Projekt Naprej: tokrat o zasvojenosti

Arhiv: Projekt Naprej: tokrat o zasvojenosti

Mesec november je mesec ozaveščanja o zasvojenosti...

Arhiv: Webinar dobre prakse podjetja Pivka, d.d. – izkušnja podjetja z reševanjem problema okužbe večjega števila zaposlenih s Covid-19

Vabimo vas na webinar dobre prakse podjetja Pivka, d.d. – izkušnja podjetja z reševanjem problema okužbe večjega števila zaposlenih s Covid-19, ki bo v petek, 6. novembra 2020 ob 10.uri.

Arhiv: WEBINAR "Delo na domu/na daljavo in pravica do odklopa"

Pravna služba GZS v okviru projekta »Krepitev kompetenc na področju kolektivnega dogovarjanja« pripravlja brezplačni webinar, na ta hip izredno aktualno temo z naslovom »Delo na domu/na daljavo in pravica do odklopa« Webinar bo potekal v živo 18. novembra 2020.

Arhiv: Webinar: Promocija zdravja na delovnem mestu tudi z davčnega, pravnega in računovodskega vidika

Obveščamo vas o brezplačnem webinarju, ki ga organiziramo v sodelovanju z ZDS, partnerjem v projektu RSDDC. Vsak delodajalec je v skladu z Zakonom o varnosti in zdravju na delovnem mestu dolžan načrtovati in izvajati promocijo zdravja na delovnem mestu, saj v nasprotnem primeru tvega v primeru kontrole s strani delovne inšpekcije izrek predpisane globe.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.