Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Zakon za pomoč gospodarstvu zaradi visokih cen električne energije in zemeljskega plina

Predlog Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina, ki ga naj bi Vlada sprejela na svoji seji, 18. avgusta 2022.

Arhiv: Nagrajene najboljše inovacije v celjski regiji

Regionalna gospodarska zbornica Celje je dvaindvajseto leto zapored najbolj inovativnim v celjski regiji za leto 2022 podelila priznanja za najboljše inovacije. Tako je podelila 4 zlata, 5 srebrnih, 4 bronasta priznanja ter 3 priznanja za prispevek na področju inovativnosti. Tri najvišje ocenjene inovacijske prijave bodo kandidirale za nacionalna priznanja, ki bodo podeljena na Dnevu inovativnosti 20. septembra.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ali mlajši res lažje rečejo ne?

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ali mlajši res lažje rečejo ne?

Stereotip pravi, da predstavniki generacije Z zahtevajo boljše delovne pogoje, višjo plačo, manj obremenitev in večjo prilagodljivost kot starejše generacije. Morda ste se s takšnim odnosom mladih v delovnem okolju že soočili. Strokovnjakinje in strokovnjaki pravijo, da temu ni čisto tako, je pa res, da je mlajša generacija praviloma veliko bolj neposredna pri izražanju svojih želja in pričakovanj. Več...

Arhiv: E-predavanje "60 minut o ugodnejših davčnih obravnavah"

Brezplačno e-predavanje o ugodnejših davčnih obravnavah za delodajalce bo v sredo, 15 junija 2022 od 9:00 do 10:00 preko aplikacije MS Teams. Vabljeni!

Arhiv: Poslovno srečanje: Okrevanje gospodarstva po pandemiji - ukrepi Evropske unije

V petek, 3.junija ob 9.30 vabljeni v Tehnopark Celje na poslovno srečanje o okrevanju gospodarstva po pandemiji.

Arhiv: Spletni seminar: Pravi ljudje na pravih delovnih mestih

Vabljeni na brezplačni spletni seminar "Pravi ljudje na pravih delovnih mestih", ki bo 7.6. ob 10.uri

Arhiv: Predavanje Aljoše Bagola

Vabimo vas na predavanje enega najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja, razglašen za kreativnega direktorja desetletja in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti, ki vam bo predstavil vplive sodobnih tehnologij na naše obnašanje in razkril zanimive uvide za boljše upravljanje sodobnih družb, odnosov in počutja. Predavanje bo na RGZC. vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.