Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Pomoč gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina

Od 1.11.2022 je možno oddati vlogo na podlagi Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina. Rok za oddajo vloge je 15.11.2022 do 12. ure.

Arhiv: Projekt STUDIO KROŽNEGA GOSPODARSTVA

Namen projekta je povečanje razumevanja krožnega gospodarstva na primeru prikaza ponovne uporabe in eko-dizajna odpadkov ter industrijske simbioze pri vzpostavitvi t.i. STUDIA KROŽNEGA GOSPODARSTVA. Več...

Dodelitev pomoči na podlagi Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina (ZPGVCEP-A)

Oddaja vloge za dodelitev pomoči na podlagi ZPGVCEP bo potekala elektronsko prek aplikacije Javne agencije SPIRIT Slovenija. Ta bo aktivna s 1. novembrom 2022, od 12.00 ure dalje. Več...

Arhiv: Zlata gazela 2022 je podjetje Pišek - Vitli Krpan

Zlata gazela 2022 je družba Pišek - Vitli Krpan iz Šmarij pri Jelšah. Na podelitvi 26.10.2022 v Cankarjevem domu je kipec direktorju podjetja Francu Pišku izročil predsednik republike Borut Pahor. Srebrna gazela je šla letos v roke podjetju Etrel iz Grosupljega, bronasta pa Statusu iz Metlike.

Arhiv: Analiza stanja inovacijske dejavnosti v Slovenskih podjetjih 2022

Namen analize je zmeriti inovacijski potencial slovenskega gospodarstva, ki je lahko podlaga za oblikovanje podpornih storitev pri vzpostavljanju inovacijske kulture v podjetjih ter nadgradnja inovacijskega sistema v sodelovanju med gospodarstvom, podpornim okoljem in oblikovalci politik. Več...

Arhiv: Objavljen Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina (ZPGVCEP-A)

Objavljen Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina (ZPGVCEP-A)

Arhiv: Britanski dan v Celju: Voditelji prihodnosti

Britansko-slovenska gospodarska zbornica, Spirit Slovenija, Nova KBM, Klub podjetnikov Zlatorog Celje vas skupaj z Zavodom MEPI - Mednarodno priznanje za mlade vabijo, da se pridružite dogodku, ki se bo odvijal v okviru “Britanskega dneva v Celju”.

Arhiv: Podeljena priznanja za najboljše nacionalne inovacije 2022

Nacionalna priznanja GZS predstavljajo najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. Podeljenih je bilo 7 zlatih, 23 srebrnih, 12 bronastih ter 3 posebna priznanja za inovacijski izziv.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.