Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Poslovanje gospodarstva celjske regije do leta 2019

Poslovanje gospodarstva celjske regije do leta 2019.

Arhiv: VABLJENI K ODDAJI PREDLOGOV ZA IZOBRAŽEVANJA IN DELAVNICE

V okviru priprave prijave projekta na razpis, objavljenem v okviru Lokalne akcijske skupnosti (LAS-a), želimo v različnih lokalnih okoljih (Vojnik, Štore, Laško) organizirati različna izobraževanja in usposabljanja. Ker si želimo, da bodo izobraževanja prilagojena vašim potrebam, vas vljudno vabimo k izpolnitvi kratke ankete v kateri označite po katerih izobraževanjih in usposabljanjih je potreba v vaših podjetjih oziroma katerih izobraževanj, delavnic bi se želeli udeležiti.

Arhiv: Razpis za dodeljevanje pomoči za razvoj gospodarstva v MO Celje za 2020 za MSP

Mestna občina Celje je objavila Javni razpis za dodeljevanje pomoči za razvoj gospodarstva za leto 2020 za mikro, mala in srednje velika podjetja (MSP)

Arhiv: Zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV) sprejet v Državnem zboru

# PKP4 oz. Zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV) je bil 9.7.2020 na seji Državnega zbora sprejet in posredovan Državnemu svetu v obravnavo.

Arhiv: Razpis podjetjem za nakup zaščitne opreme

Slovenski podjetniški sklad je objavil "Javni poziv COVID19 za nakup zaščitne opreme" preko katerega se sofinancira nabava zaščitne opreme v podjetjih.

Arhiv: Raziskave o delovnih mestih v EU

Arhiv: Raziskave o delovnih mestih v EU

V okviru raziskave ESENER 2019 so se v 33 evropskih državah zbrali podatki podjetij o upravljanju varnosti in zdravja pri delu.

Arhiv: #PKP3 – NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI - posnetek webinarja

Vabljeni k ogledu webinarja "#PKP3 – najpogostejša vprašanja in odgovori", kjer Pravna služba GZS poda odgovore na izbrana vprašanja.

Arhiv: Spletno orodje za ocenjevanje tveganj

Arhiv: Spletno orodje za ocenjevanje tveganj

Spletna aplikacija OiRA je interaktivno orodje za ocenjevanje tveganja v posameznih gospodarskih dejavnostih. Je brezplačna, enostavna za uporabo ter namenjena predvsem mikro in malim podjetjem.

Arhiv: Sprejet 3. protikoronski paket

Državni zbor je 29.5. sprejel tretji protikoronski zakon, ki je bil v Uradnem listu objavljen 30.5.2020, uporablja pa se od 1.6. 2020.

Arhiv: Brezplačna pomoč v duševni stiski

V okviru projekta NAPREJ je omogočena brezplačna pomoč ljudem v duševni stiski.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.