Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Webinar: Zaupanje je most do vaših sodelavcev in strank

Webinar na temo pomembnosti zaupanja med zaposlenimi v podjetjih ter v odnosu do strank bo v petek, 5.3. ob 9.uri. Tema je še posebno pomembna glede na izkušnje korona leta. Torej, kako lahko zaupamo sodelavcem, ki delajo od doma? Kako zaupamo, da bo delo opravljeno? več..

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Spremembe v duševnem zdravju zaposlenih zaradi COVID-19 že opazne

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Spremembe v duševnem zdravju zaposlenih zaradi COVID-19 že opazne

Izbruh COVID-19 in ukrepi za zajezitev so in še bodo dolgoročno vplivali na gospodarstvo, podjetja in delovno okolje. Več...

Arhiv: JAVNI RAZPIS ZA DODELJEVANJE POMOČI GOSPODARSTVU ZARADI IZPADA POSLOVANJA ZARADI POSLEDIC COVID – 19 (Sars-CoV-2)

Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za uresničevanje ciljev občine na področju razvoja gospodarstva, ki se dodeljujejo po pravilih o dodeljevanju pomoči de minimis za ukrep sofinanciranja gospodarskih subjektov v primerih naravnih in drugih nesreč – v primerih izrednih dogodkov.

Arhiv: Brezplačna strokovna delavnica "INOVACIJA > IDEJA - KAKO INOVIRATI IN RAZVIJATI NOVE REŠITVE?"

Obveščamo vas o brezplačni strokovni delavnici INOVACIJA > IDEJA (Kako inovirati in razvijati nove rešitve?) na kateri boste izvedeli zakaj in kako naj podjetje inovira? Kako uspešno prijaviti inovacijo na razpis GZS za inovacije 2021? Kako meriti inovacije? Možnosti in razpisi za pridobivanja sredstev za raziskave, razvoj in inoviranje v letu 2021. Delavnica bo v sredo, 3. marca 2021ob 12. uri.

Arhiv: RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI ZA LETO 2021

RGZC nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. Na razpisu lahko sodelujejo gospodarske družbe, samostojni podjetniki, posamezniki, samostojni inovatorji in druge organizacijske oblike na območju Celjske regije. Razpis je odprt do vključno petka, 31. maja 2021.

Arhiv: Vprašanja in odgovori na #PKP8

Vprašanja in odgovori tudi na nov #PKP8.

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Stres na delovnem mestu

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Stres na delovnem mestu

S stresom na delovnem mestu se srečamo prav vsi. Pridružite se spletnemu programu VIVA, kjer se boste naučili spoprijemati s stresom.

Arhiv: Brezplačen webinar "Učinkovito delo od doma: Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem"

Delo od doma nikakor ni enako opravljanju dela na delovnem mestu. Kako najti ravnovesje? Vabljeni na brezplačen webinar, ki bo v petek, 5. febuarja ob 9.00 uri .

Arhiv: Brezplačen webinar: Kradljivci časa

Zelo pogosto nam opravila, ki sploh ne vemo, da jih opravljamo vzamejo največ časa. Poznate te "kradljivce"? Brezplačni webinar bo v petek, 29.1. ob 9.uri. Vabljeni!

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Naučimo se ustrezno ravnati s čustvi

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Naučimo se ustrezno ravnati s čustvi

Čustvena inteligentnost dobiva vse pomembnejšo težo v poslovnem svetu, saj ima velik vpliv na posameznikovo učinkovitost in uspešnost na delovnem mestu...

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.