Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Webinar: Krepitev sodelovanja v času oddaljenega dela

Vabljeni k udeležbi na webinarju Krepitev sodelovanja v času oddaljenega dela, ki bo v ponedeljek, 20. aprila 2020 od 14.00 do 14.45 ure.

Arhiv: Webinar: Aktualni razpisi v okviru programa HORIZON in pogled v prihodnost HORIZON EUROPE

Tema: Na webinarju bomo govorili o možnosti prijave podjetij za nepovratna sredstva na evropski ravni. Za te projekte velja, da morajo podjetja prijavljati nove ideje oziroma inovacije, ki na globalnem nivoju še ne obstajajo. Predavateljica: Kristina Kočet Hudrap, direktorica Tiko pro d.o.o. Datum: 23. april 2020 od 14.00 do 14.45 ure

Arhiv: Webinar: Dan potem – nova realnost, ki nas čaka po Korona-krizi

Tema: Na webinarju bomo pokazali strategije in tehnike, ki bodo vašemu podjetju pomagale ostati agilno in konkurenčno. Pokazali bomo na pomembnost stalnega iskanja optimizacij, in sicer na treh področjih: vitke proizvodnje, energetske učinkovitosti in podatkovno vodenemu planiranju proizvodnje. Predavatelji: Tomislav Kokalj, Martin Fišer in Marko Zadravec Datum: 23. april 2020 od 10.00 do 11.30 ure

Arhiv: WEBINAR Pospešite digitalizacijo vašega podjetja s podatkovno strategijo: Študija primera Hermi, d.o.o.

Vabljeni k udeležbi na WEBINARju Pospešite digitalizacijo vašega podjetja s podatkovno strategijo: Študija primera Hermi, d.o.o., ki bo v v četrtek, 16. aprila 2020 od 12.00 do 12.45.

Arhiv: WEBINAR: #PKP1 – kaj vemo in česa še ne? Odgovori Pravne službe GZS na izbrana vprašanja

Vabljeni k udeležbi na WEBINAR : #PKP1 – kaj vemo in česa še ne? Odgovori Pravne službe GZS na izbrana vprašanja, ki bo v sredo, 15. aprila 2020 ob 12.00 do 13.00 ure.

Arhiv: WEBINAR: Prenova poslovne infrastrukture podjetja je del vzpostavljanja novega ravnotežja

Vabljeni k udeležbi na WEBINARju "Prenova poslovne infrastrukture podjetja je del vzpostavljanja novega ravnotežja", ki bo v sredo, 15. aprila 2020 od 14.00 do 14.45.

Arhiv: Spletna stran COVID-19 in svet dela

Arhiv: Spletna stran COVID-19 in svet dela

Posebna spletna stran COVID-19 IN SVET DELA

Arhiv: KORISTNE INFORMACIJE - Pogosta vprašanja in odgovori na temo Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP)

Na podlagi sprejetega Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije covid-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (členi 21 -33) ki je bil sprejet 2.4.2020, se v gospodarstvu pojavlja precej nejasnosti oziroma različnih razlag in vprašanj. Obveščamo vas, da so GZS, ZDS, FURS in ZAVOD RS ZA ZAPOSLOVANJE objavili pogosta vprašanja in odgovore, ki vam bodo v pomoč.

Arhiv: FURS - Pogosta vprašanja in odgovori o ukrepih na davčnem področju za blažitev posledic koronavirusa

FURS je objavil pogosta vprašanja in odgovore, ki si jih lahko preberete.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.