Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Informativni dan za aktualna razpisa

Arhiv: Podaljšan rok za prijavo na razpis za inovacije Celjske regije do 15. 04. 2022

Obveščamo vas, da je rok za prijavo na RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI ZA LETO 2022 podaljšan do 15. aprila 2022. Vabljeni k prijavi!

Arhiv: Razpis volitev v organe Regionalne gospodarske zbornice Celje

Članom organov RGZC 25. septembra 2022 poteče petletni mandat, zato v letošnjem letu potekajo volitve v organe RGZC. V skladu s Statutom RGZC ter sklepom UO RGZC, z dne 24. 03. 2022, o izvedbi volitev v organe RGZC, vas pozivamo k posredovanju predlogov za evidentiranje kandidatov za člane Upravnega odbora RGZC in člane Nadzornega odbora RGZC. Kandidate s soglasjem kandidata lahko predlaga član RGZC, ki poravnava članski prispevek.

Arhiv: RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI ZA LETO 2022

Prijave zbiramo do 31. marca 2022. Podelitev priznanj inovacijam celjske regije 2022 bo 23. junija 2022. Najboljše inovacije celjske regije bodo uvrščene nadalje v izbor na nacionalni ravni. Ne zamudite priložnosti in prijavite vašo inovacijo!

Arhiv: Dva nova razpisa za podjetja - JR za digitalno transformacijo in JR za spodbujanje velikih investicij

v petek, 18. 3. 2022 sta bila v Uradnem listu RS objavljena 2 nova javna razpisa: • Javni razpis za spodbujanje velikih investicij za večjo produktivnost in konkurenčnost v Republiki Sloveniji (JR INVEST2022-NOO), • Javni razpis za digitalno transformacijo podjetij (JR Digit NOO).

Arhiv: Predstavitev razpisov in možnosti črpanja povratnih in nepovratih sredstev

PREDSTAVITEV RAZPISOV IN MOŽNOSTI ČRPANJA POVRATNIH IN NEPOVRATNIH SREDSTEV ZA PODJETJA na Celjskem sejmu (Modra dvorana) ob 14.uri. Vabljeni!

Arhiv: Sprejet Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o dohodnini – Zdoh-2Z

Državni zbor Republike Slovenije je v petek, 11. marca 2022, na 98. izredni seji Državnega zbora sprejel Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o dohodnini – Zdoh-2Z.

Arhiv: Pomoč za omilitev posledic dviga cen energentov v gospodarstvu in kmetijstvu

Vloga za pomoč "NF-IzjavaEnerg" bo na voljo na eDavkih predvidoma do konca marca 2022. Rok za oddajo vloge je 15. april 2022. Finančna uprava bo na podlagi uspešno obdelanih izjav izplačala pomoč 5. maja 2022.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ali je zdrava prehrana res tako pomembna?

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ali je zdrava prehrana res tako pomembna?

Zdrava prehrana je raznolika prehrana, torej vključuje vse glavne skupine živil, in je bogata s hranili. Več...

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.