Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: JAVNI NATEČAJ ZA PODELITEV LETNIH NAGRAD ZA DOBRO PRAKSO NA PODROČJU ZAPOSLOVANJA INVALIDOV ZA LETO 2022

MDDSZ je objavilo Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2022. Prejemniku letne nagrade se bo podelila listina, s katero pridobi pravico do uporabe promocijskega logotipa »INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE«.

Arhiv: Obvestilo strankam

Arhiv: POSLOVANJE GOSPODARSTVA CELJSKE REGIJE 2022

Arhiv: Podelitev priznanj najboljšim inovacijam celjske regije 2023 6.junij 2023

Regionalna gospodarska zbornica Celje je že 23. leto zapored najbolj inovativnim v celjski regiji, 6. junija 2023 podelila priznanja za najboljše inovacije v celjski regiji.

Arhiv: ŠTAJERSKI GOSPODARSKI OSKARJI

Gre za nov skupen projekt Štajerske gospodarske zbornice, Regionalne gospodarske zbornice Celje in Univerze Maribor – FERI medijske komunikacije.

Arhiv: Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti

Državni zbor je sprejel Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV-A). Zakon začne veljati 15. dan po objavi v Uradnem listu RS, uporabljati pa se začne 6 mesecev po njegovi uveljavitvi.

Arhiv: Javni razpis za sofinanciranje dolgoročnejših velikih raziskovalno-inovacijskih programov na lestvici TRL 3–6

Namen javnega razpisa je spodbujanje raziskovalno razvojno inovacijskih programov (v nadaljnjem besedilu: RRI programi) v konzorcijih javnih raziskovalnih organizacij in podjetij na področju zelenega prehoda in digitalizacije za razvoj novih ali izboljšanih izdelkov, procesov ali storitev, skladno z Načrtom za okrevanje in odpornost. Več...

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.