Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: WEBINAR Dolgoročni pristop h kriznemu upravljanju v času COVID-19

Vabljeni k obisku brezplačnega WEBINARJA Dolgoročni pristop h kriznemu upravljanju v času COVID-19, ki bo v četrtek, 9.4. od 14:00 do 14:45.

Arhiv: V pripravi nova vloga za uveljavljanje povračila nadomestila plače za čakanje na delo

Na ZRSZ je v pripravi nova vloga za uveljavljanje povračila nadomestila za začasno čakanje na delo

Arhiv: Stres v času COVID-19

Arhiv: Stres v času COVID-19

Oglejte si webinar, s pomočjo katerega boste stres lažje razumeli ter spoznali nekaj praktičnih napotkov za izboljšanje pripravljenosti nanj.

Arhiv: Delodajalci: katere ukrepe v zvezi z delom in plačevanjem prispevkov za socialno varnost za vaše zaposlene lahko izkoristite in kako?

Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP) za delodajalce določa tudi ukrepe v zvezi z delom in plačevanjem prispevkov za socialno varnost. Za izvedbo teh ukrepov pa so predvidene tudi spremembe pri predlaganju REK obrazcev, ki so prikazane v spodnji preglednici.

Arhiv: MEGA KORONA ZAKON – ODGOVORI NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA (6.4.2020)

Odgovori na vprašanja so pripravljeni na podlagi dne 2.4.2020 sprejetega besedila ZAKONA O INTERVENTNIH UKREPIH ZA ZAJEZITEV EPIDEMIJE COVID-19 IN OMILITEV NJENIH POSLEDIC ZA DRŽAVLJANE IN GOSPODARSTVO (ZIUZEOP), v nadaljevanju MEGA Korona zakon.

Arhiv: WEBINAR: Možnosti in priložnosti v okviru protikoronskega zakonodajnega paketa

Vabljeni k udeležbi webinarja, kjer boste lahko izmenjali mnenja in dobili odgovore na vprašanja, povezana z ukrepi po Zakonu o intervencijskih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo.

Arhiv: Ukrepi iz Zakona o interventnih ukrepih za zasebno gospodarstvo

Ukrepi iz ZIUZEOP, ki se nanašajo na zasebno gospodarstvo.

Arhiv: V času NEGOTOVOSTI poslujte VARNO z brezplačno uporabo aplikacije EBONITETE.SI

Da bo v teh časih varnost vašega poslovanja še večja, vam v sodelovanju s partnerskim podjetjem PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o. stopamo naproti in vsem novim uporabnikom omogočamo pridobitev dostopa za brezplačno uporabo sodobne bonitetne aplikacije EBONITETE.SI do 31.5.2020.

Arhiv: Vpliv koronavirusa na ATA zvezke

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.