Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Konferenca »The social economy, the future of Europe«

5. in 6. maja 2022 v Strasbourgu potekala konferenca »The social economy, the future of Europe«.

Arhiv: Vavčer za digitalni marketing za socialna podjetja

V petek, 1. 4. 2022, je bil ponovno objavljen javni poziv - Vavčer za digitalni marketing, ki pa je tokrat namenjen zgolj socialnim podjetjem. Več...

Arhiv: Delavnica ZDRAVO ŽIVIM, 7. aprila 2022 ob 9.uri

»BOLJE PREVENTIVA KOT KURATIVA« je izraz, ki ga poznamo vsi. Ali ga upoštevamo? Naredimo dovolj zase in za svoje zdravje? Ali čakamo, ko je prepozno in je bolezen že tu? Čuvajmo svoje zdravje. Več na delavnici...

Arhiv: Informativni dan za aktualna razpisa

Arhiv: Podaljšan rok za prijavo na razpis za inovacije Celjske regije do 15. 04. 2022

Obveščamo vas, da je rok za prijavo na RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI ZA LETO 2022 podaljšan do 15. aprila 2022. Vabljeni k prijavi!

Arhiv: Razpis volitev v organe Regionalne gospodarske zbornice Celje

Članom organov RGZC 25. septembra 2022 poteče petletni mandat, zato v letošnjem letu potekajo volitve v organe RGZC. V skladu s Statutom RGZC ter sklepom UO RGZC, z dne 24. 03. 2022, o izvedbi volitev v organe RGZC, vas pozivamo k posredovanju predlogov za evidentiranje kandidatov za člane Upravnega odbora RGZC in člane Nadzornega odbora RGZC. Kandidate s soglasjem kandidata lahko predlaga član RGZC, ki poravnava članski prispevek.

Arhiv: RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI ZA LETO 2022

Prijave zbiramo do 31. marca 2022. Podelitev priznanj inovacijam celjske regije 2022 bo 23. junija 2022. Najboljše inovacije celjske regije bodo uvrščene nadalje v izbor na nacionalni ravni. Ne zamudite priložnosti in prijavite vašo inovacijo!

Arhiv: Dva nova razpisa za podjetja - JR za digitalno transformacijo in JR za spodbujanje velikih investicij

v petek, 18. 3. 2022 sta bila v Uradnem listu RS objavljena 2 nova javna razpisa: • Javni razpis za spodbujanje velikih investicij za večjo produktivnost in konkurenčnost v Republiki Sloveniji (JR INVEST2022-NOO), • Javni razpis za digitalno transformacijo podjetij (JR Digit NOO).

Arhiv: Predstavitev razpisov in možnosti črpanja povratnih in nepovratih sredstev

PREDSTAVITEV RAZPISOV IN MOŽNOSTI ČRPANJA POVRATNIH IN NEPOVRATNIH SREDSTEV ZA PODJETJA na Celjskem sejmu (Modra dvorana) ob 14.uri. Vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.