Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Zlata gazela 2022 je podjetje Pišek - Vitli Krpan

Zlata gazela 2022 je družba Pišek - Vitli Krpan iz Šmarij pri Jelšah. Na podelitvi 26.10.2022 v Cankarjevem domu je kipec direktorju podjetja Francu Pišku izročil predsednik republike Borut Pahor. Srebrna gazela je šla letos v roke podjetju Etrel iz Grosupljega, bronasta pa Statusu iz Metlike.

Arhiv: Analiza stanja inovacijske dejavnosti v Slovenskih podjetjih 2022

Namen analize je zmeriti inovacijski potencial slovenskega gospodarstva, ki je lahko podlaga za oblikovanje podpornih storitev pri vzpostavljanju inovacijske kulture v podjetjih ter nadgradnja inovacijskega sistema v sodelovanju med gospodarstvom, podpornim okoljem in oblikovalci politik. Več...

Arhiv: Objavljen Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina (ZPGVCEP-A)

Objavljen Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o pomoči gospodarstvu zaradi visokih povišanj cen električne energije in zemeljskega plina (ZPGVCEP-A)

Arhiv: Britanski dan v Celju: Voditelji prihodnosti

Britansko-slovenska gospodarska zbornica, Spirit Slovenija, Nova KBM, Klub podjetnikov Zlatorog Celje vas skupaj z Zavodom MEPI - Mednarodno priznanje za mlade vabijo, da se pridružite dogodku, ki se bo odvijal v okviru “Britanskega dneva v Celju”.

Arhiv: Podeljena priznanja za najboljše nacionalne inovacije 2022

Nacionalna priznanja GZS predstavljajo najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. Podeljenih je bilo 7 zlatih, 23 srebrnih, 12 bronastih ter 3 posebna priznanja za inovacijski izziv.

Arhiv: Gazela savinjsko-zasavske regije 2022

Letošnjo savinjsko-zasavsko gazelo je drugo leto zapored prejelo podjetje PIŠEK - VITLI KRPAN.

Arhiv: Razpis za dodelitev pomoči za razvoj gospodarstva v MO Celje za leto 2022 za mikro, mala in srednja velika podjetja

V Uradnem list RS št. 117/2022 je bil dne 9. 9. 2022 objavljen javni razpis za dodeljevanje pomoči za razvoj gospodarstva v Mestni občini Celje. Razpis je odprt do 26.9.2022.

Arhiv: S kreativnim razmišljanjem do zmagovalne miselnosti

V okviru projekta PODJETNIŠTVO IN ŠPORT – Podjetno na koš bo organiziran brezplačni seminar na katerem bomo poskušali povezati kreativno razmišljanje in zmagovalno miselnost. Gostji bosta uspešni vrhunski športnici. Več...

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: ZA AKTIVEN IN ZDRAV JUTRI POSKRBIMO DANES

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: ZA AKTIVEN IN ZDRAV JUTRI POSKRBIMO DANES

15. septembra 2022 se bo ob 10. uri v Thermani v Laškem začela konferenca projekta Polet: o aktivnem in zdravem staranju zaposlenih. Gre za zaključno konferenco petletnega projekta POLET. Vabljeni

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.