Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Nagrada ŠTAJERSKI GOSPODARSKI OSKARJI

Kaj so Štajerski gospodarski oskarji?

Regionalna gospodarska zbornica Celje in Štajerska gospodarska zbornica sta združili moči in ustvarili novo nagrado Štajerski gospodarski oskarji z namenom, da se v izbor za nagrado vključi podjetja na področju celotne Štajerske, da se promovira njihovo delo in nagradi najuspešnejše med njimi s strokovno kredibilno nagrado.

Obe zbornici namreč nagovarjata od malih in srednjih podjetij do velikih korporacij, ki si zaslužijo priznanje in nagrado, ki jo podeljuje neodvisna strokovna komisija na osnovi strokovnih kriterijev ekonomske stroke.  Posebna komisija sestavljene iz predstavnikov ekonomske stroke, bo v posameznih kategorijah izbrala najboljše med najboljšimi.

Najboljšega bodo izbrali v kategorijah mikro in malo podjetje, srednje podjetje, veliko podjetje, najperspektivnejše podjetje in Naj zaposlovalca Štajerske.

Posebej je bila izdelana tudi vizualna podoba in nagrada – kipec iz lesa in epoksi smole. V sredini kipca se nahaja rezina  - cepič vinske trte – najstarejše vinske trte na svetu, ki je zasnovana tako, da bo izstopala in se ohranjala kot prepoznavni element.  

Predsednik RGZC, Izidor Krivec je ob predstavitvi nagrade povedal » Vesel sem, da so nas Savinjčane, Kozjance in Celjane končno tudi Mariborčani prepoznali kot Štajerce. V Regionalni gospodarski zbornici Celje smo povabilo ŠGZ za skupno nagrado Štajerski gospodarski oskarji sprejeli z velikim odobravanjem, saj želimo prispevati k večjemu povezovanju in sodelovanju, ki bo koristilo našim podjetjem in obenem prepoznavalo njihove napore, posebne dosežke pa nagrajevalo na osnovi strokovnih kriterijev in kredibilnih strokovnih komisij.«

» S projektom Štajerski gospodarski Oskarji, ki povezuje Regionalno gospodarsko zbornico Celje in Štajersko gospodarsko zbornico nadgrajujemo znanja in dolgoletne izkušnje iz vseh naših  dosedanjih snovanj in podeljevanj različnih nagrad za podjetja. Veselimo se sodelovanja s kolegi iz RGZC, ki omogoča, da  izbor za najboljša podjetja Štajerske širimo na področje celotne Štajerske. Prepričan sem, da bomo skupaj z RGZC  ustvarili novo prepoznavno nagrado na področju celotne Štajerske, na katero bodo prejemniki še posebej ponosni,” so besede, s katerimi je  dr. Roman Glaser, častni predsednik ŠGZ, opisal nove sodelovanje z RGZ Celje.

Slavnostna  podelitev Štajerskih gospodarskih Oskarjev  bo v sredo, 18.10. v hotelu Habakuku. Podelitev bo neposredno prenašala RTV SLO - Televizija Maribor.

Več o nagradi ŠTAJERSKI OSKARJI: POVEZAVA.

 

 

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.