Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Tridnevna mednarodna konferenca na MOSu: Invest in Celje

Vabimo vas na tridnevni poslovni dogodek »Investiraj v Celje/Invest in Celje«, ki bo med 18. in 20. septembrom 2024 v sklopu 56. sejma MOS.

PROGRAM

Sreda, 18. september 2024 , 13.00-15.00, dvorana Celjanka (Celjski sejem, Dečkova cesta 1, Celje)
UČINKOVITO UPRAVLJANJE POSLOVNIH CON S PREGLEDOM DOBRIH PRAKS
Na dogodku bodo sodelovali predstavniki Mestne občine Celje, Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj, agencije Spirit Slovenija ter mest Celovec in Ajdovščina. Spoznavali bomo Spiritovo platformo poslovnih con, priložnosti za podjetnike, dobre prakse iz Ajdovščine in Celovca, predstavili ekonomsko–poslovno cono Trnovlje–jug, programe za podjetnike, dogodek pa bo sklenila okrogla miza o izzivih upravljanja poslovnih con. Prijavite se lahko TUKAJ.

Četrtek, 19. september 2024, 9.00-13.00, mala kongresna dvorana (Celjski sejem, Dečkova cesta 1, Celje)
MEDNARODNA KONFERENCA INVESTIRAJ V CELJE/INVEST IN CELJE
Na konferenci bomo gostili visoke predstavnike ministrstev za zunanje in evropske zadeve ter za gospodarstvo, turizem in šport, predstavnike SPIRIT Slovenija in predstavnike diplomatskih predstavništev akreditiranih v Sloveniji ter tuje delegacije MOS-a. Ob uvodnih nagovorih bomo na konferenci predstavili tudi Spirit Slovenija (dr. Zoran Stamatovski), stanovanjske rešitve, ki jih z družbo Nepremičnine d. o. o. uvajamo v Celju (Primož Brvar), Inkubator Savinjske regije (Sonja Majcen) in poglede gospodarstva (Marjan Batagelj). V drugem delu bo dr. Gorazd Justinek z uglednimi gosti spregovoril o številnih priložnostih, ki jih ponuja naša država. Na okrogli mizi se mu bomo pridružili Tomaž Benčina, Regionalna gospodarska zbornica Celje, Andreja Kodrin, članica investicijskega odbora pri InvestEU, Tomaž Berginc, direktor podjetja ETI, in predstavnik/ca SPIRIT Slovenija. Prijavite se lahko TUKAJ.

Petek, 20. september 2024, 10.00-15.00, Modra dvorana (Celjski sejem, Dečkova cesta 1, Celje)

PRILOŽNOSTI NA SPLETNI PLATFORMI AMAZON/AMAZON E-COMMERCE INTERNATIONAL EVENT
Sklepni dogodek namenjamo priložnostim, ki jih ponuja največja spletna prodajna platforma Amazon. Z nami bodo Danny McMillan, Vincenzo Toscano, Jana Krekic in Oana Padurariu, mednarodno priznani predstavniki te velike mednarodne skupnosti ter predstavniki SPIRIT-a. Prijavite se lahko TUKAJ.

Prijave za vse tri dogodke se zbirajo do 13. septembra 2024 na TEJ POVEZAVI. Po zaključku prijav, vam bomo poslali e-sporočilo z vsemi informacijami. Vstopi na vse tri dogodke so brezplačni, brezplačno pa prejmete tudi vstopnico za 56. MOS za dan posameznega dogodka. Na vseh dogodkih bomo poskrbeli tudi za okrepčilo in odmore namenjene druženju in izmenjavi mnenj.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.