Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: SVETOVNI KNOW HOW S PODROČJA SREČE IN USPEHA - motivacijski trening, v torek, 19. junija 2012, od 13. do 15. ure

  
SVETOVNI KNOW HOW S PODROČJA SREČE IN USPEHA

Zgolj vedeti, kako bi lahko živeli srečno in uspešno, je premalo.
To je potrebno znati in tudi uporabljati. Vsak dan.
Vabimo vas na

MOTIVACIJSKI TRENING

"Osebno moramo rasti" - menedžerski moto 2012

v torek, 19. junija 2012, od 13. do 15. ure
Regionalna gospodarska zbornica Celje
(klik na obarvano besedilo pokaže lokacijo RGZC)
dvorana A, Ljubljanska 14/II, Celje  

 

STROKOVNA IZVAJALCA

Florence Maria Bratuž dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov, po naravi je do konca odprt in pozitivni motivator. Predavanje zaznamuje izjemna energija, ki človeka dobesedno prevzame in takoj motivira v pozitivne spremembe. Posebnost njenih delavnic je, da so prednostno naravnane k notranji motivaciji, torej aktivno vzpodbujajo udeležence k spremembam njihovega razmišljanja in delovanja in zato se tudi takoj spremeni vsakdanje življenje udeležencev. Svoje znanje in izkušnje prenaša na učinkovit način, saj govori na podlagi lastnih izkušenj in je živ dokaz, da je teorija lahko tudi praksa. Svoje znanje je izpopolnjevala s stalnim izobraževanjem tako doma kot v tujini.

Andrej Miklavc, nekdanji vrhunski športnik (alpsko smučanje), zmagovalec tekme v Svetovnem pokalu, trikratni olimpijec, mednarodni podjetnik. Andrej je po koncu dolge in uspešne športne poti ter študiju ekonomije (Management & Marketing) svojo kariero nadaljeval kot strokovni so-komentator na nacionalni TV, poslovni in podjetniški svetovalec, direktor marketinga in prodaje  mobilnega operaterja  in predstavnik največjega telekomunikacijskega podjetja na svetu, s sedežem v ZDA. V ZDA je pričel z delovanjem Speaking-a, Coaching-a in High Impact Consulting-a. Zaradi tega veliko časa preživi v Sloveniji in v tujini, kjer je reden gost korporativnih in mednarodnih dogodkov, kot tudi organizator in voditelj High Performance dogodkov.

 

STE UJETI V ZAČARANEM KROGU?

Če želimo spremeniti dosedanje obnašanje – staro navado, je potrebno iti čez proces, kjer se bomo zopet naučili poslušati svoje želje in razviti sposobnost zaupanja v lastno vrednost.

Turbulentni časi niso le vir problemov - so tudi vir mnogih priložnosti. Zaposleni lahko prepoznajo priložnosti, če imajo pravo miselnost - takšno, ki jim bo dovolila sprejeti odgovornost, vzbudila pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost v zadovoljstvo kar največjega števila kupcev. Ko enkrat vzamemo vajeti v svoje roke in ne obtožujemo drugih za svoj neuspeh, je to vstopnica na poti do osebnega in poslovnega uspeha - uspešni poslovneži se namreč dobro zavedajo, kako ima zagrenjen delavec, uničujoč vpliv nase in na vse v svojem neposrednem delovnem okolju in naloga predavateljev je, da to preprečita.

VSEBINA SEMINARJA

  • Narava kot celota, tim kot celota
  • Različnost posameznikov kot prednost
  • Notranji osebnostni kompas
  • Osebnostna integriteta zahteva odložitev mask
  • Postopno širjenje cone udobja za dolgoročno uspešnost posameznika in podjetja
  • Ne samo vedeti, ampak to res početi

To je miselnost, ki vodi k uspehu tudi v trenutnih časih!

KOTIZACIJA IN PLAČILO:

  • za člane GZS in RGZC 60,00 € z vključenim DDV
  • za ostale udeležence 100,00 € z vključenim DDV

Kotizacija zajema udeležbo na seminarju in gradivo. Kotizacijo nakažite na transakcijski račun pri Banki Celje SI56 0600 0098 2068 069.

Prosimo, da pošljete potrdilo o plačani kotizaciji na faks št.: 03/426 74 10 oziroma prinesete s sabo na seminar. Račun boste prejeli po izvedenem dogodku.

PRIJAVE IN ODJAVE

Pisne prijave in odjave sprejemamo do 18. junija 2012, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo oziroma je ne vračamo. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest:

  • po telefaksu: 03/426 74 10, 
 
Dodatne informacije:
RGZC
Ljubljanska 14/II
3000 Celje
Tel.: 03/4267 400
Telefaks: 03/4267 410
www.rgzc.si  

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.