Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: seminar E-RAČUNI ZA HITREJŠE IN CENEJŠE POSLOVANJE, 23. maj 2012, ob 9. uri

         

Vabimo vas, da se udeležite seminarja

E-RAČUNI ZA HITREJŠE IN CENEJŠE POSLOVANJE, 

ki bo v sredo, 23. maja 2012, ob 9.uri, 
v prostorih, Regionalne gospodarske zbornice Celje, Ljubljanska 14/II, Celje

Danes ima več kot 90% slovenskih podjetij možnost prek svoje elektronske banke namesto papirnega računa pošiljati ali prejemati račun v elektronski obliki. V sistem za izmenjavo e-računov prek elektronskih bančnih poti, ki od septembra lani deluje na nacionalni ravni, je namreč vključenih velika večina bank v Sloveniji.

Vabimo vas, da se nam pridružite v sredo, 23. maja v prostorih Regionalne gospodarske zbornice, kjer vam bomo na dogodku »E-računi za hitrejše in cenejše poslovanje, predstavili primere iz prakse in glavne prednosti izmenjave e-računov.

Na seminarju o e-računih bomo odgovorili tudi na ključna vprašanja podjetij, npr. kako povezati elektronsko banko z zalednimi informacijskimi sistemi (ERP) in kako upravljati s papirnimi in e-računi hkrati. Seznanili se boste še s primeri dobrih praks podjetij, ki si prek e-bančnega kanala že izmenjujejo e-račune s svojimi partnerji, kako se na prejem oziroma izdajo pripravijo tako velika kot manjša podjetja, kako poskrbeti za elektronsko potrjevanje in likvidacijo prejetih e-računov in kako preprosto rešiti dolgoročno elektronsko hrambo e-računov in pripadajočih e-dokumentov. Razvoj storitve se nadaljuje, zato bomo govorili tudi o novostih, ki se nam še obetajo.

Dogodek je namenjen predvsem direktorjem in vodjem finančnih in računovodskih služb, predstavnikom računovodskih servisov in ponudnikom finančno-računovodskih sistemov.

Kotizacija:

Člani RGZC: 30 € + DDV
Ostali: 60 € + DDV

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun Halcoma pri Hypo banki, številka SI56 3300 0000 2021 471, sklic: davcna številka vašega podjetja, namen placila: kotizacija E-racuni CE. Maticna številka: 5556511, ID za DDV: SI43353126. 

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev med odmorom in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Zaradi omejenega števila sedežev v dvorani vam svetujemo, da se čim prej prijavite prek e-prijavnice

Prijave sprejemamo do petka, 18. maja 2012 . Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu seminar@halcom.si ali po telefonu 01/200-33-15 (Polona Trkman).

Veselimo se srečanja z vami!

Drago Polak                                                 Matic Grobelšek, 
Direktor RGZC                                             Direktor PE e-bančništvo in e-računi, Halcom d.
 

URADNO VABILO! 

Dodatne informacije:
RGZ Celje
Ljubljanska 14/II
3000 Celje
Tel.: 03/4267 400
Telefaks: 03/4267 410
www.rgzc.si


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.