Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: Aktualna delavnica Kolektivne pogodbe, splošni akti delodajalca in pogodbe, v četrtek, 10. novembra 2011, od 9. do 11. ure

   

 RGZC, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS,
organizira aktualno delavnico in razpravo v sklopu projekta
»VI SPRAŠUJETE, MI ODGOVARJAMO« 

KOLEKTIVNE POGODBE, SPLOŠNI AKTI DELODAJALCA IN POGODBE O ZAPOSLITVI

 v četrtek, 10. novembra, od 9. od 11. ure
Regionalna gospodarska zbornice Celje, Ljubljanska 14/II, Celje

Če Vas zanima, katera kolektivna pogodba Vas zavezuje in kaj je predmet splošnih aktov delodajalca in kaj predmet podjetniških kolektivnih pogodb; kako postaviti pravila ravnanja, da ne boste imeli problemov v primeru alkoholiziranosti na delovnem mestu, v primeru zlorabe bolniških staležev; kako urediti sistemizacijo delovnih mest, da bo slednja prilagodljiva potrebam na trgu; kako na tej podlagi pripraviti pogodbe o zaposlitvi in na kaj moramo paziti, ko sklepamo pogodbe o zaposlitvi, vljudno vabljeni na naš seminar.

NAMEN SEMINARJA

 Namen seminarja je slušatelje seznaniti, katere pravne vire morajo pri sprejemanju splošnih aktov uporabiti, kako v podjetju voditi socialni dialog, kje je meja glede vsebine podjetniške kolektivne pogodbe in splošnih aktov delodajalca, kaj je priporočljivo urediti v splošnih aktih delodajalca in na kaj je potrebno paziti pri sklepanju pogodbe o zaposlitvi.

 

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN

Članom nadzornih svetov, direktorjem, vodilnim delavcem, kadrovskim delavcem, pravnikom, predstavnikom delavcev in vsem, ki vas tematika zanima

 

VSEBINA SEMINARJA

 1.  Aktualne teme 
 2. Veljavnost kolektivnih pogodb
 3. Pristojnosti sveta delavcev in sindikata
 4. Podjetniška kolektivna pogodba ali splošni akt delodajalca
 5. Sistemizacija delovnih mest
 6. Splošni akti
 7. Pogodba o zaposlitvi

PREDAVATELJICA

Nina Globočnik, univ. dipl. prav., z opravljenim pravniškim državnim izpitom, je vodja Pravne službe na Gospodarski zbornici Slovenije. Ima večletne izkušnje iz odvetništva, svetovanja in predavanja iz delovno pravnega in socialnega področja. 

 

ČAS PREDAVANJA

Delavnica bo trajala 120 minut, ko bo na voljo tudi čas za Vaša vprašanja in diskusijo


KOTIZACIJA IN PLAČILO:

 • za člane GZS in RGZC 40,00 € z vključenim DDV  - vsakemu naslednjemu udeležencu tega seminarja iz istega podjetja (člana) priznavamo pri plačilu kotizacije 20% popust
 • za ostale udeležence 100,00 € z vključenim DDV

Cena zajema udeležbo na seminarju in gradivo. Kotizacijo nakažite na transakcijski račun pri Banki Celje SI56 0600 0098 2068 069.

Zaradi organizacije seminarja prosimo, da najpozneje 2 dni pred terminom seminarja pošljete potrdilo o plačani kotizaciji na faks št.: 03/426 74 10. Račun boste prejeli po izvedenem dogodku.  

PRIJAVE IN ODJAVE

 Pisne prijave in odjave sprejemamo do 8. novembra, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo oziroma je ne vračamo. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest:

 • po telefaksu: 03/426 74 10,
 • po elektronski pošti: tajnistvo@rgzc.si,
 • z elektronsko prijavnico na tej strani

Delavnico zelo priporočamo! Vabljeni! 

Andreja Semolič
Samostojna svetovalka

Drago Polak
Direktor RGZC

Dodatne informacije:
RGZC
Ljubljanska 14/II
3000 Celje
Tel.: 03/4267 400
Telefaks: 03/4267 410
www.rgzc.si

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.