Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: 2. mednarodna poslovna konferenca s posvetom regionalnih zbornic, 20. in 21. maj 2010

 

VABILO
NA 2. MEDNARODNO POSLOVNO KONFERENCO S POSVETOM REGIONALNIH ZBORNIC

 Spoštovani!

Sodobni poslovni svet postavlja pred nas pomembne izzive, na katere se je potrebno odzvati odgovorno in strokovno najbolj ustrezno,saj lahko le tako zastavljena strategija vodi v učinkovit nadaljnji razvoj. V iskanju najboljših rešitev je nujno povezovanje raziskovalcev, teoretikov in praktikov, ki živijo in delajo v različnih političnih in gospodarskih okoljih.

Prav takšno povezovanje omogoča 2. mednarodna poslovna konferenca POSLOVNE STRATEGIJE IN IZZIVI SODOBNEGA SVETA s posvetom regionalnih gospodarskih zbornic Zahodnega Balkana in RGZC, ki jo organizirata Poslovno-komercialna šola Celje, Višja strokovna šola  in Regionalna gospodarska zbornica Celje

20. maja 2010 v Celju.

Namen konference je predstaviti spoznanja, znanja in izkušnje ter na temelju novih spoznanj omogočiti višji nivo zaznavanja priložnosti in nevarnosti, ki jih ponujajo domači, evropski in drugi mednarodni trgi.

Posebnost te mednarodne konference je v priložnosti neposrednega dialoga udeležencev, ki boste lahko navezali stike v mednarodnem okolju ter poiskali skupne poslovne priložnosti. Konferenca bo namreč potekala partnersko dvotirno, saj uvodnemu skupnemu delu sledita predstavitev domačih in tujih strokovnjakov poslovnih in ekonomskih ved na Višji strokovni šoli in sprejem udeležencev iz gospodarstva na Regionalni gospodarski zbornici Celje, kjer se boste lahko predstavili medijem, spoznali delovanje zbornic, izmenjali izkušnje in protokolarno podpisali bilateralne sporazume kot obliko načelnega soglasja med regionalnimi gospodarskimi zbornicami za navezovanje poslovnih stikov. Tudi spremljevalne dejavnosti v naslednjem dnevu,

21. maju,

so prilagojene interesom udeležencev, saj boste organizirano lahko maksimalno izkoristili možnosti za vzpostavljanje novih vezi v celjskem gospodarskem prostoru. V prilogi vam pošiljamo predlog bilateralnega sporazuma, katerega prosimo preglejte in po potrebi dopolnite. Natančnejše informacije lahko pridobite pri direktorju RGZC Dragu Polaku (tel: +386(0)3 42 67 400, gsm: +386(0)3 41 662 873, e-pošta drago.polak@rgzc.si.

Organizatorji se bomo zelo potrudili, da bomo kar najbolje izpolnili pričakovanja vseh udeležencev. Naša želja je, da se ob zaključku poslovimo zadovoljni in v pričakovanju nadaljnjega sodelovanja, zato Vas vabimo, da se vabilu odzovete. Prosimo, da svojo udeležbo prijavite najkasneje do 5. maja.

V pričakovanju Vašega cenjenega prihoda Vas najlepše pozdravljamo in Vam želimo uspešne pomladne dni!

Regionalna gospodarska zbornica Celje,                                 Višja strokovna šola,
Direktor Drago Polak, univ. dipl. graf. inž.                                   Ravnatelj mag. Bojan Sešel 

Dodatne informacije:
RGZC
Ljubljanska 14/II
3000 Celje
Tel.: 03/4267 400
Telefaks: 03/4267 410
www.rgzc.si


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.