Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: VABLJENI DA NAJAVITE NAMEN SODELOVANJA NA RAZPISU ZA PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM CELJSKE REGIJE ZA LETO 2012

 

NAJAVA SODELOVANJA NA RAZPISU

 

PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM CELJSKE REGIJE ZA LETO 2012

 

 

Gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji in druge organizacijske oblike z območja Regionalne Gospodarske Zbornice Celje

 

VLJUDNO VABLJENI K SODELOVANJU NA RAZPISU

 

saj priznanja za najboljše inovacije, na regionalni ravni, predstavljajo najvišje priznanje inovativnim dosežkom regijskih podjetij in so del vseslovenske promocije inovacij!

 

VLJUDNO VAS VABIMO, DA NAS O SVOJEM NAMENU SODELOVANJA NA RAZPISU

 TUDI OBVESTITE

tako

DA  IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO

 

Vabimo vse, da nas obvestije o namenu sodelovanja na letošnjem razpisu zbiranja prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam celjske regije za leto 2012.

Izpolnite spodnjo prijavnico z osnovnimi podatki,  v "okence "RAZNO" pa lahko vpišete tudi svoje vprašanje in pomagali vam bomo z odgovorom ali pa vas bomo poklicali. 

 

Za lažjo pripravo dokumentacije in prijavo inovacije na razpis, prilagamo kratko predstavitev, ki ste jo lahko videli tudi na na naši delavnici: "KAKO USPEŠNO PRIPRAVITI IN PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS"

 

Priznanja GZS za najboljše inovacije bodo letošnje leto praznovala 17. obletnico na regionalni ravni ter 11. obletnico na nacionalni ravni. Ne glede na tradicijo pa želimo ostati aktualni in v koraku s časom.

Preveriti želimo, kaj vam pomenijo priznanja za inovacije, ki ste jih v preteklih letih prejeli, kakšen vpliv imajo na vašo poslovno mrežo ter na kakšen način bi lahko preko GZS še bolj popularizirali inovacije, ki prejmejo priznanja.

Zato Vas lepo vas prosimo, če nam odgovore na 7 kratkih vprašanj v anketi, ki vam bo vzela 3 minute časa. 

3 min. ANKETA

 7 KRATKIH VPRAŠANJ 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.