Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC - Razpis: Družini prijazno podjetje

 

Ekvilib Inštitut je objavil Javni poziv za sofinanciranje postopka pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje iz sredstev Evropskega socialnega sklada v letu 2013.

Pridobitev certifikata je svetovalni ter revizorski postopek, ki pomaga delodajalcem uvajati ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri s poudarkom na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih.

Prijavitelji se lahko vključijo v postopek pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje od 10.1.2013. Sofinanciranje bo omogočeno prvim 40 (štiridesetim) prijaviteljem, ki se bodo s formalno popolno dokumentacijo prijavili na javni poziv ter izpolnjevali vse pogoje za prijavo in sofinanciranje postopka.

Višina sofinanciranja stroška pridobitve osnovnega certifikata je 80 odstotkov celotnega stroška pridobitve osnovnega certifikata.

Celotna razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani certifikata.

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, četrte razvojne prioritete »Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti« in prednostne usmeritve 4.1. »Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti«.

© 2009 Ekvilib Inštitut | Šišenska 89 | projektna pisarna: Medvedova 28 | SI-1000 Ljubljana | tel: +386 1 430 37 51 | faks: +386 59 035 581    

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.