Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: 500 PODJETNIC 2016

   v sodelovanju        

vabi na

Največji dogodek ženskega podjetništva v Sloveniji "500 PODJETNIC"


 

Drage Podjetnice,


kar je dobro in uspešno, se splača ponavljati! Ker je taka tudi naša zgodba, letos organiziramo že četrti dogodek 500 podjetnic. Začele smo leta
2013<<, ko smo na enem mestu zbrale 280 podjetnic, nadaljevale 2014<<, ko se jih je zbralo že kar 400 in lani<<, ko smo presegle magično mejo 500.

Odzivi so vsako leto nad pričakovanji! Še posebej pa nas veselijo nato nove poslovne zgodbe in sodelovanja, ki se rojevajo na podlagi našega dogodka.

Sreda, 9. 3. 2016, od 9.00 – cca. 16.30 v Grand hotelu Union v Ljubljani

Naša namen in cilj sta, da vam omogočimo, da si na enem mestu razširite vašo poslovno mrežo, pridobite nove informacije, poznanstva in s tem pripomorete k še boljšemu poslovnemu uspehu.

Glede na dosedanje izkušnje smo veliko spremenile, dodale ter prilagodile vam, da doživite in prejmete vse, kar potrebujete na vaši poti. V letu 2016 bo izjemnega pomaga prodaja, zato je rdeča nit našega četrtega dogodka »VSE IMAM, A PRODATI NE ZNAM«!

Čaka vas veliko presenečenj, malih pozornosti, nagrad, smeha, koristnih informacij za vaše podjetje … vsega pa ne smemo povedati, saj smo ženske rade malo skrivnostne

Prve koristne informacije, ki so jih za vas pripravile podjetnice z različnih področij, si lahko preberete v naši e-knjigi<<.

Več o programu in predavateljih pa si preberite na tej povezavi<<.

Seveda smo poskrbele tudi, da boste lahko ambasadorke svojih podjetij, saj vam nudimo možnost predstaviti vašo dejavnost tako na naši spletni strani<<. Te predstavitve nato delimo tudi na naši Facebook strani Podjetnica.com<<.

Glede na to, da že delujete za uspešnejši jutri vašega podjetja s tem, da ste članica Regionalne gospodarske zbornice Celje, vam za spodbudo nudimo nižjo kotizacijo (49 eur + ddv) tudi po 31. 12. 2015.

Prijavite se danes<< in predstavite svojo zgodbo, da bodo vaše potencialne stranke čim prej izvedele za vas. V prijavnici pod rubriko »Ste članica kakšnega društva, združenja žensk? Če ja, katerega?” obvezno vpišite »RGZC«, saj vam le tako pripada najnižja kotizacija. 


Veselimo se srečanja z vami in novih zgodb,

Organizatorke dogodka 5oo podjetnic

Zori Jakolin, Urša Žorž in Petra Škarja 


 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.