Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Ekonomska šola Celje, Višja strokovna šola vabi k brezplačnemu izrednemu študiju v okviru projekta Munera 3

VABILO V BREZPLAČNI IZREDNI ŠTUDIJ V OKVIRU PROJEKTA MUNERA 3

Ekonomska šola Celje, Višja strokovna šola, sodeluje v projektu MUNERA 3, s katerim je bila skupaj s konzorcijskimi partnerji izbrana na razpisu »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja 2018-2022«, v okviru katerega se bodo na vseh sodelujočih šolah izvajali programi nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja za zaposlene. 

V študijskem letu 2018/2019 bo v projekt, v okviru katerega bo izvajala izobraževalne programe višjega strokovnega izobraževanja za pridobitev višje strokovne izobrazbe, vključila največ 20 kandidatov.

Za izbrane udeležence bo izvajanje izobraževalnih programov Ekonomske šole Celje, Višje strokovne šole od začetka študijskega leta 2018/2019 pa do zaključka študija brezplačno, pod pogojem, da bodo redno izpolnjevali svoje obveznosti, določene v pogodbi o izobraževanju.

Kdo se lahko vključi v program?

Vključi se lahko vsak zaposleni, ki izpolnjuje pogoje za vpis v višje strokovno izobraževanje. 

Merila za vključitev v projekt

Študijska komisija šole je za študijsko leto 2018/2019 sprejela naslednje kriterije za vključitev v projekt:

  • kriterij za 1. letnik – prvi vpis v izobraževalni program: kot so merila za izbiro v primeru omejitve vpisa: http://vps.vss-ce.com/VPS/,
  • kriterij za 2. letnik: število opravljenih kreditnih točk (KT) in povprečna ocena,
  • isti izobraževalni program s spremenjenim načinom študija (npr. redni v izredni študij): število opravljenih kreditnih točk (KT) in povprečna ocena.

V študijskem letu 2018/2019 bo šola na podlagi organizacijskega in terminskega načrta vpisala v projekt naslednje število študentov:

  • v 1. ali 2. letnik  programa ORGANIZATOR SOCIALNE MREŽE10 študentov,
  • v 1. letnik programa VAROVANJE: 10 študentov

V primeru manjšega števila prijav od predvidenih po posameznih programih bo šola ustrezno prerazporedila število vključitev.

Način in rok za prijavo v projekt

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletnem naslovu Ekonomske šole Celje, Višje strokovne šole, in sicer Munera 3 – brezplačni študij. 

Rok za prijavo v projekt je 27. 9. 2018 do 12.00 ure. Vloga obsega izpolnjen obrazec, ki je priloga tega vabila, ter zahtevana dokazila. 

Dodatne informacije o brezplačnem izrednem študiju v okviru projekta MUNERA 3

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov metka.nosan@escelje.si.

Informativni dan za potencialne kandidate bo v torek, 25. septembra 2018 ob 17. uri, v veliki predavalnici Ekonomske šole Celje, Višje strokovne šole, Mariborska cesta 2, 3000 Celje.

MUNERA 3_OBRAZEC - vloga ZA VPIS_VSŠ.pdf

MUNERA 3_Potrdilo delodajalca o statusu zaposlenega.pdf

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.