Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Vodenje skupine v proizvodnji - BREZPLAČNO USPOSABLJANJE

logo-kompetence 2


 

V okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc, ki je namenjen vsem s srednjo poklicno ali nižjo izobrazbo in so starejši od 45 let, vas vabimo na usposabljanje, ki prinaša nova poklicna znanja s področja vodenja proizvodnje. Nosilec projekta je Center za dopisno izobraževanje Univerzum.

NPK Vodja delovne skupine v proizvodnji:

  • MODUL 1: Metode in tehnike vodenja proizvodnje in
  • MODUL 2: Mehke veščine vodenja

 

Menimo, da je dobro usposobljen vodja proizvodnje ključnega pomena za vsako proizvodnjo, saj v prvi vrsti skrbi, da vsi procesi tečejo brez zastojev.
Z ustreznimi znanji in uporabo sodobnih metod pa lahko vašo proizvodnjo ne le dobro vodi brez zastojev, temveč z uvajanjem določenih sprememb doseže številne prihranke, krajše čase, manjše zaloge in nižje stroške.

Vodje v proizvodnji morajo biti sposobni slediti trendu sprememb, katerih osnovna ideja je racionalizacija procesov, vitka proizvodnja, vpeljava novih metod spremljanja proizvodnje, kar vse vodi do znižanja stroškov ter povečanje konkurenčnosti.

gumb-info-urnik

Predavatelja: 

Bojan Fišinger, ing. stroj., black belt, strokovnjak na področju metod in tehnik vitke proizvodnje s prakso iz proizvodnje ter številnimi uspešno vpeljanimi primeri optimizacije.

Vladimir Pirc, dipl.org.dela, z dolgoletnimi izkušnjami iz proizvodnje ter s stažem predavatelja že od leta 1995. Predava na višjih strokovnih šolah ter svetuje podjetnikom.


 

Dodatne informacije

Sonja Novak, 01 5897 668, sonja.novak@cpu.si


Aktualni termini


7   8   9  10

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.