Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Brezplačni cikel delavnic ZAVZETI ASI

Odprte so prijave na jesenski cikel delavnic ZAVZETI ASI!

Naj starejši zaposleni (p)ostanejo pomemben člen vašega podjetja! Prenesite praktična znanja in primere dobrih praks ter uvedite strategijo upravljanja s starejšimi zaposlenimi tudi v vašo organizacijo. Udeležite se naših brezplačnih delavnic!

 

V okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – ASI so ponovno na voljo brezplačne delavnice, ki potekajo v sodelovanju s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki.

Jesenski cikel delavnic bo potekal v Kongresnem centru Thermana v Laškem in je sestavljen iz petih delavnic:

  • 10. 9. 2019: Demografske spremembe, izzivi in strategije razvoja starejših zaposlenih
  • 17. 9. 2019: Zakonodaja in starejši zaposleni
  • 24. 9. 2019: Zdravje pri delu in starejši zaposleni
  • 1. 10. 2019: Starejši zaposleni – vaša priložnost in odgovornost (vodenje, razvoj in motiviranje starejših zaposlenih)
  • 8. - 9. 10. 2019: Čustvena inteligenca za medgeneracijsko sodelovanje

Delavnice v okviru cikla so namenjene vsem tistim, ki se v svojih organizacijahukvarjajo z razvojem zaposlenih (direktorji, vodje kadrovskih služb in HR managerji, kadroviki in kadrovski specialisti …). Delavnice so eno-dnevne, le zadnja delavnica je dvodnevna. Potrebna je udeležba na vseh petih delavnicah!

 

 

Vsaka delavnica je zasnovana tako, da poleg teorije vsebuje tudi praktični del, udeleženci pa bodo svoje znanje poglobili in utrdili tudi s krajšimi prispevki/nalogami. Delavnice zaokroženo povzemajo vse ključne vsebine s področja razvoja in upravljanja starejših zaposlenih, da bodo lahko udeleženci pridobljena znanja tudi praktično prenesli v svoja podjetja oziroma organizacije. Ob koncu cikla delavnic bodo prejeli tudi potrdilo, da so se izobraževanja udeležili in postali Glasnik razvoja starejših zaposlenih.
 

 

Preberite si več o izvedenih delavnicah: Prvi prenovljeni cikel navdušil udeležence

 

Za udeležbo je obvezna PRIJAVA do 18. 8. 2019, v okviru katere je potrebno napisati tudi kratko motivacijsko pismo.

 

Vabljeni!

 

 

Projekt Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.