Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Primorska gospodarska zbornica Koper ob podpori CEM GZS najavlja gospodarsko delegacijo v Kanado in ZDA v prvi polovici junija 2020

Delegacija bo v 9 dneh obiskala 3 gospodarska središča po naslednjem programu:
  • Poslovna konferenca in B2B v Torontu
  • Poslovna konferenca in B2B v Clevelandu
  • Poslovna konferenca in B2B v Chicagu

V delegaciji pričakujemo podjetnike/podjetja, ki že imajo poslovne partnerje ali imajo resen namen poslovati s Kanado ali ZDA. Poudariti velja, da sta Kanada in EU podpisali Sporazum o prosti trgovini, kar tudi slovenskim podjetjem omogoča veliko lažji dostop na kanadsko tržišče.

Prosimo vas, da nam do 15. oktobra 2019 sporočite vaš interes za udeležbo v delegaciji ter seveda panogo (v kolikor imate že izbranega poslovnega partnerja/kupca/dobavitelja, tudi ime le-tega). Končne prijave bomo zbirali do konca decembra 2019, saj nam samo tako zgodnja prijava omogoči, da bomo vsakemu izmed vas uspeli zagotoviti dovolj kakovostnih poslovnih kontaktov v obeh severno-ameriških gospodarstvih. Imeli boste dovolj priložnosti, da na katero od lokacij povabite vaše poslovne partnerje za individualna srečanja.

K osnovni informaciji sodi tudi to: aranžma bo obsegal letalsko vozovnico, nastanitve v hotelih, organizacijo vseh poslovnih srečanj na vseh treh lokacijah, srečanja s slovenskimi podjetniki v Torontu in Clevelandu, spremljevalni program.

Za stroške te gospodarske delegacije bodo na voljo vavčerji SPS, s katerimi boste pokrili do 60 odstotkov upravičenih stroškov.

Za morebitne dodatne informacije pišite na Robert.rakar@pgz-slo.si.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.