Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Učinkovita komunikacija v času epidemije in po njej

Komunikacija je ključnega pomena za doseganje boljših delovnih rezultatov in grajenja uspešnega podjetja. Zaradi VUCA-okolja, v katerem smo se znašli, VUCA je akronim, ki so ga oblikovali v ameriški vojski in bojno okolje opisuje z besedami: volatilnost (volatility), negotovost (uncertainty), kompleksnost (complexity) in dvoumnost (ambiguity), je nujno potrebna nenehna komunikacija in podajanje povratne informacije. Obdobje pandemije, v katerem se trenutno nahajamo, je podobno vojnemu stanju. V takšnem okolju nikoli ne veš, kaj te čaka, zato je pomembno, da zaposleni nenehno komunicirajo, prenašajo verodostojne informacije in sprotno rešujejo nastale konflikte. Bistvo kvalitetne komunikacije je spoštljiv odnos do sogovornika, kar pa pri komuniciranju na daljavo, v času pandemije, predstavlja še poseben izziv.

Cilji delavnice:
  • Pomen komunikacije v času pandemije 
  • Načini komuniciranja na daljavo in učinkovitost
  • Aktivno poslušanje in razumevanje
  • Skrb zase
Predavatelj:

Marko Kostelec, univ. dipl. socialni delavec, je licencirani izvajalec SDI delavnic (delavnice učinkovite komunikacije in reševanja konfliktov) in drugih delavnic s področja komunikacije. Je coach in izvaja poslovni coaching (spodbujanje odličnosti pri vodjih in drugih ključnih zaposlenih). Opravljeno ima prvo stopnjo moderatorja integrativnega pristopa psihodrame in transakcijske analize.

Vabljeni da se udeležite BREZPLAČNEGA WEBINARJA, ki bo potekal 26. 5. 2020 ob 11. uri

Med pogovorom lahko postavite vprašanja na chatu v aplikaciji. V kolikor pa imate aktualna vprašanja pripravljena, jih pošljite v naprej.

Na WEBINAR se prijavite s KLIKOM NA POVEZAVOWebinar traja približno 90 minut (odvisno od vaših vprašanj).

Na e-naslov, ki ste ga zapisali v prijavnico, boste prejeli povezavo na webinar.

Regionalno stičišče dostojnega dela Celje - brezplačna svetovanja in informiranja v zvezi z vprašanji, ki so vezana na dostojnost dela

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.