Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: DAN INOVATIVNOSTI 2020 S PODELITVIJO NACIONALNIH PRIZNANJ

Dan inovativnosti 2020, ki bo 30. novembra 2020 potekal preko spleta, bo sestavljen iz konference pod naslovom “Simptomi kreativnosti” in vrha celodnevnega dogajanja, ki ga predstavlja tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost.

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna.

Na slovesni podelitvi, ki se bo pričela ob 20.00, se bodo že 18-ič podelila najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše.

Več o dogodku in PRIJAVA: LINK.


NAJ INOVACIJA PO IZBORU JAVNOSTI

Izmed 221 inovacij, ki so letos kandidirale na razpisih regionalnih gospodarskih zbornic, se na nacionalnem nivoju za najvišja nacionalna priznanja GZS za inovacije poteguje 43 najboljših zlatih regionalnih inovacij. Med temi bo izbrana tudi naj inovacija po izboru javnosti, za katero lahko najkasneje do 22. novembra 2020 glasujete na spodnji povezavi.

LINK

 




 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.