Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Webinar: Zaupanje je most do vaših sodelavcev in strank

Webinar: Zaupanje je most do vaših sodelavcev in strank

Zaupanje je most do vaših sodelavcev in strank. Srečanje bo vključevalo pomembnost zaupanja med zaposlenimi v podjetjih ter v odnosu do strank. Tema je še posebno pomembna glede na izkušnje preteklega leta. Torej, kako lahko zaupamo sodelavcem, ki delajo od doma? Kako zaupamo, da bo delo opravljeno?

Kaj storiti, ko je zaupanje porušeno? Pomen izražanja »moje resnice« krepi lastno integriteto in s tem zaupanje v nas same. Da bomo v delavnem ali privatnem okolju uspešno in sproščeno delovali ter dosegali želene rezultate je zagotovo nujno, da si najprej in predvsem zaupamo.

Temelj zaupanja so podobne osebne vrednote. V okolju v katerem delujemo tako zaupamo takrat, ko podjetje živi iste ali vsaj podobne vrednote.
Gradniki zaupanja so še: empatija, strokovnost ter avtentičnost.

Webinar bo izvedla Rozi Bernik, svetovalka za osebni razvoj, ima raznovrstne izkušnje s področja razvijanja celostne osebne uspešnosti. Po končanem študiju politologije se je posvetila tudi študiju dialogike. Danes je usposobljena trenerka dialogike, odlična v komunikaciji in vzpostavljanju pozitivne klime, ki omogoča, da se ljudje na delavnicah sprostijo ter zaupajo trenerju in ostanejo motivirani za spremembo, ki vodi k boljšim rešitvam in boljšim poslovnim odnosom.

Webinar je brezplačen in bo v petek, 5. marca ob 9.00 uri preko ZOOM-a. Prijavite se lahko TUKAJ. 




 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.