Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: EXPO Dubaj 2020

EXPO 2020

Slovenija se bo na razstavi, ki že zdaj napoveduje rekordne razsežnosti, predstavila z lastnim paviljonom, ki leži na izjemni lokaciji, tik ob vhodu na trajnostni sektor.

 

Sodelovanje na najprestižnejšem dogodku leta pomeni izjemno priložnost za širitev slovenskega znanja in gospodarstva na nove trge. Slovenski paviljon bo šest mesecev prostor spoznavanja, druženja in ustvarjanja novih partnerstev, ki bodo zagotovo spremenila prihodnost slovenskega gospodarstva in utrdila prepoznavnost naše države v mednarodnem okolju.

 

Za podjetja, ki bodo želela sodelovati na največjem dogodku leta 2021 in 2022, so na Javni agenciji SPIRIT Slovenija pripravili promocijske pakete za sodelovanje na slovenskem paviljonu, predstavljajo pa tudi finančne spodbude, ki bodo olajšale priprave na predstavitev na tem dogodku.

 

Povezave, kjer najdete vse potrebne informacije:

 

  • INFORMACIJE, povezane s priložnostmi za nastop na slovenskem paviljonu.
  • POVEZAVA do virtualnega ogleda paviljona
  • PROMOCIJSKI PAKETI ZA PODJETJA
    • podjetniški paket B2C (Predstavitev v Showroomu, Business Lunch, najem v poslovnem središču, možnost dogodkov v pritličju) 5.000 EUR + DDV
    • poslovni paket B2B ( Predstavitev podjetja, B2B sestanki, Business Lunch, najem prostorov za lastne dogodke, vključenost v skupne dogodke, organizacija dogodkov) 10.000 EUR + DDV
  • PRIJAVNICA za sodelovanje na slovenskem paviljonu.
  • VAVČER za udeležbe na mednarodnih forumih, ki mikro, malim in srednje velikim podjetjem omogoča, da pridobijo sofinancirane upravičene stroške v višini največ 60% (med 300 in 3.000 EUR).
  • VAVČER za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, ki mikro, malim in srednje velikim podjetjem omogoča, da pridobijo sofinancirane upravičene stroške v višini največ 60% (med 300 in 5.000 EUR).

 

ROK ZA PRIJAVO je 30. april 2021.

 

Kontakt za podjetja

Jaka Perharič
Višji svetovalec na SPIRIT Slovenija, javna agencija
059 089 514
jaka.perharic spiritslovenia si

 

EXPO 2020_predstavitev_poslovna_RGZS_pdf (1).pdf

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.