Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Mednarodni virtualni poslovni B2B dogodek za podjetja, ki se ukvarjajo z dejavnostmi povezanimi z morjemi

Mednarodni virtualni poslovni B2B dogodek, ki bo potekal v torek, 11. 5. 2021, prek spletne mreženjske platforme: https://b2beusair-forum-2021.b2match.io/

 

Virtualni mreženjski dogodek je namenjen poslovnemu, tehnološkemu ter projektnemu povezovanju podjetij in drugih deležnikov iz Jadransko-jonskega območja (Slovenija, Italija, Hrvaška, BiH, Srbija, Črna Gora, S. Makedonija, Grčija in Albanija), ki delujejo v sektorjih oz. na področjih kot so morje in z morjem povezane ekonomske dejavnosti, morski transport, logistika, intermodalne povezave obmorskega območja z zaledjem, energetika in energetske mreže, kakovost morskega okolja, varovanje okolja, habitatov in ohranjanje biodiverzitete, okoljevarstvo ter trajnostni turizem, ki vključuje diverzifikacijo in inovacije v turizmu ter trajnostno in odgovorno turistično upravljanje.

Več o področjih mreženjskega dogodka vam je na voljo tukaj: https://b2beusair-forum-2021.b2match.io/page-3151


Podjetniki lahko ustvarite svoj profil na platformi in s tem dostopate do tržnice (»Marketplace«), kjer objavite svoje ponudbe in povpraševanja po poslovnem/projektnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdete nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in se pogovorite o petencialnih sodelovanjih. Od 20. aprila 2021 dalje lahko rezervirate sestanke z drugimi udeleženci in si tako izpolnite svoj urnik za 11. maj 2021. Na ta dan boste imeli na voljo virtualne zasebne sobe za B2B srečanja in predstavitev vaših podjetij, poslovnih ponudb/povpraševanj ali projektov potencialnim tujim partnerjem.

 Z udeležbo na 20-minutnih vnaprej določenih sestankih boste imeli priložnost vzpostaviti stike z novimi regionalnimi in mednarodnimi partnerji za razvoj vašega podjetja ali organizacije.

 Glavna tematska področja mreženjskega dogodka B2B@EUSAIR FORUM 2021 so: modra rast, povezovanje regije, kakovost in varstvo okolja in trajnostni turizem.

 Za podrobnejše informacije o tematikah znotraj tematskih področij obiščite spletno platformo dogodka:

B2B: podrobnosti

R&D: podrobnosti

 Udeležba na "B2B@EUSAIR2021" je brezplačna, vendar je obvezna predhodna elektronska prijava prek B2B spletnega portala. Virtualni B2B dogodek omogoča 20-minutna dvostranska srečanja glede na razpoložljivost sodelujočih ter interese in cilje vsakega udeleženca. S ciljem uspešnega mreženja med sodelujočimi, mora vsak udeleženec ob registraciji opredeliti poslovno/tehnološko ali projektno ponudbo oz. povpraševanje.

 Za več informacij o dogodku se lahko obrnete tudi na glavnega organizatorja dogodka virtualnega mreženja, Center za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem: tukaj

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.