Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Posvet v okviru projekta Polet: Kako biti v redu z Aljošo Bagolo

POLET

E- posvet Kako biti v redu z Aljošo Bagolo bo v petek, 14. maja 2021 od 9.00 do 11.00.

Aljoša Bagola, eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja, razglašen za kreativnega direktorja desetletja in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti, vam bo v  v svojem večkrat nagrajenem predavanju “Kako biti v redu” predstavil vplive sodobnih tehnologij na naše obnašanje in razkril zanimive uvide za boljše upravljanje sodobnih družb, odnosov in počutja.

Vsebina

Uvodni del se osredotoča na naš ustroj, kjer bo prikazana moč naših primarnih preživetvenih vzorcev in preprostost vplivanja sodobnih tehnologij na naše odločanje.
Sledi razkrivanje vzorcev delovanja, ki vodijo v izčrpanost in izgorelost, kjer avtor predstavi tudi svoje izkušnje s slednjo in predstavi formulo za upravljanje z življenjskim zadovoljstvom.
Osrednji del je namenjen odgovorni uporabi družbenih medijev in prikazu njihovih stranskih učinkov na politiko, ekonomijo, kreativnost in počutje.
V zaključni delu bo predstavljen vpliv novičarskih oddaj, trendov in oglaševanja na oblikovanje vsiljenih prepričanj in pričakovanj, ter zaključek  s sodobnim konceptom ljubezni, ki jo oblikuje Hollywood.

“Key takeaways” za udeležence

Razumevanje ozadja delovanja mogočnih tehnologij naše dobe in vpliva na naše počutje.
Prepoznavanje vzorcev delovanja, ki vodijo v neučinkovitost, izčrpanost in izgorelost.
Strategije za boljše upravljanje z življenjskim zadovoljstvom in odnosi.
Izobraževanje + zabava hkrati.

Udeležba na posvetu je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava preko e-prijave.
Prijave se sprejema do zapolnitve razpoložljivih mest.


Vljudno vabljeni.

PRIJAVA: LINK

Posvet organizira Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica in bo izveden v okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.