Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Brezplačni e-poslovni dogodki v organizaciji Advantage Austria Ljubljana

 The Future of Tourism and Sports | 18.05.2021 | Digitalno kooperacijsko srečanje

Pridružite se  na spletnem kooperacijskem srečanju The Future of Tourism and Sports. Odkrivali bomo prakse, trende in strateške usmeritve za uspešno digitalno preobrazbo v turizmu ter industriji prostega časa. Preverili bomo, kako lahko nove tehnologije pripomorejo k hitrejšemu okrevanju teh panog in povečajo zadovoljstvo gostov. V drugem delu bodo potekali spletni b2b sestanki med slovenskimi in avstrijskimi udeleženci. Izkoristite priložnost za spoznavanje inovativnih ponudnikov, tkanje novih vezi in iskanje bodočih kooperacijskih partnerjev. Prijava in več informacij.

 Spletna stran dogodka: https://toursport2021.b2match.io/

 V prilogi vam pošiljamo tudi naše vabilo za vašo nadaljnjo uporabo.

___________________________

 Applied Artificial Intelligence Conference | 25.-28.5.2021 | Virtualna b2b konferenca

 Let's make AI work for your business! Pod tem sloganom bo spletna konferenca AAIC 2021 med 25. in 28. majem ozaveščala o uporabi umetne inteligence v gospodarstvu ter omogočala mreženje s podjetji s celega sveta. Udeležite se predavanj svetovno znanih govorcev in vnaprej dogovorjenih b2b sestankov. Konferenca je namenjena podjetjem, ponudnikom, R&D institucijam, univerzam in vsem interesentom, ki vas zanima uporaba umetne inteligence v poslovnem svetu. Prijava in več informacij.

 Spletna stran dogodka: https://aaic2021.b2match.io/

___________________________

 B2B srečanje: Visoka gradnja v Sloveniji | 23. junij 2021 | Ljubljana

 Vabljeni na srečanje avstrijskih in slovenskih podjetij, dejavnih na področju visoke gradnje, ki ga organizira Advantage Austria Ljubljana v sodelovanju Gospodarsko zbornico - Zbornico gradbeništva in industrije gradbenega materialaInštitutom za javno-zasebno partnerstvoGreen Building Council Slovenia ter podjetjem Strabag v Sloveniji. V sklopu dogodka se boste v okviru B2B sestankov lahko sestali z avstrijskimi podjetji s področja gradbeništva, gradbene tehnologije, arhitekture, načrtovanja projektov in zelene gradnje. Več informacij najdete TUKAJ

 

Za uspešno rabo platforme uprabljajte brskalnike Google Chrome, Opera ali Mozilla Firefox.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.