Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: E-seminar: Upravljanje, digitalizacija in arhiviranje kadrovske dokumentacije po uveljavitvi ZVOP-2 v papirni ali digitalni obliki

Ali poslujete v celoti skladno z GDPR?

Upravljanje, digitalizacija in arhiviranje kadrovske dokumentacije po uveljavitvi ZVOP-2 v papirni ali digitalni obliki

 Ste se že zavarovali in uredili vso svojo dokumentacijo v skladu z novim zakonom ZVOP-2? Je vaše poslovanje zakonsko skladno? So vaši zaposleni že informirani o novostih, ki vplivajo na izvajanje vseh kadrovskih procesov? Vabimo vas, da se udeležite praktično naravnanega seminarja, kjer boste spoznali zakonske zahteve v praksi in dobili odgovore na vsa vaša vprašanja.

S KONKRETNIMI IN PRAKTIČNIMI INFORMACIJAMI, boste samostojno in odgovorno zastavili zakonsko skladno, pregledno in odgovorno upravljanje s kadrovskimi informacijami in dokumenti, tako v papirni kot tudi digitalni obliki.

Seminar je namenjen vodjem kadrovskih služb, kadrovnikom, pravnikom, direktorjem, lastnikom in tistim, ki želijo zakonito vzpostaviti, voditi in hraniti osebne mape in kadrovske evidence. Vam, ki ste odgovorni za skladnost z uredbo z GDPR.

 CENA ZOOM SEMINARJA: 250,00 EUR + DDV

ČLANI RGZC IMAJO 10% POPUST

Ob prijavi na seminar dobite tudi 365 dnevno podporo v zaprti FB skupini KADRI, kjer boste konkretne napotke, praktične rešitve in nudeno pomoč.

KDAJ: 18.6.2021, 15.7.2021, 20.8.2021

PRIJAVA: POVEZAVA

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.