Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: Anketa: Gospodarska pričakovanja 2022


Spoštovani,

 

hvala vnaprej za vašo pripravljenost in vaš čas, namenjen izpolnjevanju kratke spletne ankete Gospodarska pričakovanja 2022.

Pandemija covida-19 je v številnih dejavnostih pomembno spremenila pogoje poslovanja, zato nas zanima vaše okvirno videnje poslovanja v prihodnjem letu. Prosimo, odgovarjajte v imenu svoje matične družbe. Reševanje ankete vam bo po naši oceni vzelo 2-3 minute vašega časa in obsega 7 kratkih kvalitativnih vprašanj (številskih podatkov o planu poslovanja vam ni potrebno vnašati).

 

Elektronska anketa je dosegljiva na naslednji povezavi:http://gzs.1ka.si/a/127512(geslo za dostop je 7-mestna matična številka vašega podjetja). V kolikor imate tehnične težave ali tako želite, lahko anketo izpolnite in vrnete tudi v papirni obliki na info@rgzc.si. Anketa v obliki za printanje je dostopna na povezavi.
Anketa bo vključena v mednarodno poročilo Eurochambres,evropskega združenja zbornic, zato s sodelovanjem lahko pridobite tudi poročilo o pričakovanjih z drugih evropskih trgov. To vam lahko posredujemo v mesecu oktobru, v kolikor boste ob zaključku ankete vnesli svoj kontaktni e-mail.

 

Anketa je anonimna in GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

 

 

Bojan Ivanc, CFA, CAIA

Glavni ekonomist GZS

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.