Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Spletna delavnica: VSI PRODAJAMO, 31. maja 2022 ob 13.00 uri

Regijske gospodarske zbornice vabimo
na spletno delavnico z naslovom:

VSI PRODAJAMO: Z odgovornostjo in sodelovanjem vseh zaposlenih

do zadovoljnih strank in večje prodaje!

Delavnica je namenjena vsem zaposlenim in ne samo prodajnikom, saj vsi nekaj prodajamo…

Skozi vsebino bomo gradili zavedanje, da so zadovoljni in navdušeni kupci edino zagotovilo dolgoročnega obstoja in uspeha podjetja na trgu.

IZ VSEBINE DELAVNICE: 

Na delavnici bomo spoznali, kaj vse in kdo vse vpliva na ustvarjanje zadovoljstva naših kupcev in podali jasne in konkretne usmeritve, kako s pravim načinom dela, razmišljanja, vedenja in komuniciranja vseh zaposlenih vplivamo na večje zadovoljstvo strank in boljše poslovne rezultate.

 

Prikazali bomo, kako vsi zaposleni soustvarjajo ugled in so odgovorni za uspeh podjetja, ne glede na delovno mesto, ki ga zasedajo. Poudarili bomo pomen skupnih vrednot ter nujnost graditve kvalitetnih odnosov, tako znotraj delovnih kolektivov, kot tudi navzven, s kupci, ki v naši ponudbi iščejo svojo edinstveno in presežno uporabniško izkušnjo.

 

Posebej bomo poudarili pomen sodelovanja med zaposlenimi in različnimi službami v podjetju in pokazali, kako zgraditi zaupanje in usmerjenost v skupni cilj. Dovolj je pritoževanja in kriticizma, postanimo proaktivni, sodelujmo in ustvarimo odličen končni rezultat od katerega imamo koristi vsi! 

 

KRAJ IN ČAS

TOREK, 31. maj 2022 od 13.00 do 16.00 ure


Način izvedbe: online, preko TEAMS aplikacije

DELAVNICA JE NAMENJENA

Vsem zaposlenim, saj trenutke resnice o podjetju ustvarjamo vsi, ne le prodajniki in vodstvo.

PREDAVATELJICA

Mateja Milost, direktorica svetovalnega podjetja in predavateljica za Marketinške strategije na Univerzi v Novi Gorici že 27 let pomaga domačim in tujim podjetjem pri izboljšanju prodajne uspešnosti. Kot predavateljica za področje trženja in prodaje predava v različnih gospodarskih panogah, do danes pa se je njenih delavnic udeležilo več kot 350 podjetij in preko 1200 zadovoljnih udeležencev, med katerimi tudi: LUKA KOPER, DARS, ZAVAROVALNICA TRIGLAV, STEKLARNA ROGAŠKA, ADRIA DOM, MAHLE ELECTRIC DRIVES SLOVENIJA, MEDEX, SPINTEC, ALPLES, LJUBLJANSKE MLEKARNE, STUDIO MODERNA, M SORA, MLEKARNA PLANIKA KOBARID, PIVKA DELAMARIS…

KOTIZACIJA

člani:
60,00 € + DDV na udeleženca

nečlani:
90,00€ + DDV na udeleženca

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom delavnice na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenija številka SI56 0292 4001 7841 495, sklic 00 3080 + matična številka podjetja.

 PRIJAVE

  

Prijave sprejemamo do vključno ponedeljka, 30. maja2022 preko elektronske prijavnice, do 9.00 ure.

Prijava

V roku 2 delovnih dni po prijavi prejmete predračun za kotizacijo. Neplačilo kotizacije po predračunu ne pomeni odjave od dogodka.


Rok za odjavo v pisni obliki:

  • Pri odjavi v pisni obliki na jana.kragelj.licen@gzs.si do vključno 28. maj 2022 do 12.00 urevam kotizacijo vrnemo v celoti oz. je ne zaračunamo.
  • Pri odjavi v pisni obliki  na jana.kragelj.licen@gzs.si od 28. maja 2022 do 12.00 uredovključno 31. maja2022 vam zaračunamo administrativne stroške v višini 25 %.
  • V primeru premajhne udeležbe si pridružujemo pravico do odpovedi dogodka.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.