Zapri
Vajeništvo

Arhiv: RGZC Posvet - gost Minister za finance, dr. Franci Križanič, 7. marec 2011, ob 16.00. uri

Kdaj in kako se bo z uzakonitvijo obveznega pobota izboljšala plačilna nedisciplina? V kolikšni meri bo davek na nepremičnine dodatno obremenil podjetja? Pomeni slabšanje bonitetne ocene Slovenije za podjetja še dražje vire financiranja od evropskih konkurentov? Na ta in mnoga druga vprašanja bomo imeli priložnost slišati odgovore! Vabljeni z obvezno, predhodno najavo!

Arhiv: Slovenski podjetniški sklad bo, v letu 2011, na novo objavil tri javne razpise v skupnem znesku 189,95 mio EUR, in sicer:

Obveščamo vas, da bo Slovenski podjetniški sklad, v letu 2011, na novo objavil tri javne razpise v skupnem znesku 189,95 mio EUR!

Arhiv: RGZC: gradivo PREDSTAVITVE STORITEV AJPES, ki je bila 9. februarja 2011

Nova predlagana ureditev za izboljšanje plačilne discipline v državi, Kako se zavarovati pred plačilno nedisciplino, Kako izboljšati varnost poslovanja s spletnimi storitvami; Kako preveriti tuje poslovne partnerje; Kako praktično uporabiti spletne storitve; ePooblaščanje za elektronsko podpisovanje - AJPES, v njegovem imenu direktorica, mag. Romana Logar, se je ljubeznivo odzvala vabilu članov Združenja računovodskih servisov celjskega območja (ZRSCO) in v okviru mesečnega srečanja, s svojo ekipo strokovnjakov, predstavila navedene storitve..

Arhiv: RGZC vabi na delavnico KAKO USPEŠNO PRIPRAVITI IN PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS, 15. februarja 2011 ob 10.30. uri

Spoštovani inovatorji in vsi tisti, ki inovacije spodbujate in podpirate ter razmišljate o prijavi, vljudno vas vabimo na delavnico Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: Posvet - gost Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mag. Dejan Židan, 11.. februarja 2011 ob 16.30. uri

V celjski regiji je največ gospodarskih subjektov in posameznikov, ki so s svojo dejavnostjo tesno povezani z resorjem Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Zakonodaja in kmečka pamet pravita, da je potrebno bolj ohranjati kmetijska zemljišča! Cestna infrastruktura, vpliv trenda skokovitih rasti cen hrane na varnost in kakovost hrane v bodoče, kako povečati samooskrbo s hrano v Sloveniji? Na ta in mnoga druga vprašanja bomo imeli priložnost slišati odgovore na posvetu! VABLJENI člani RGZC! Prosimo za najavo udeležbe!

Arhiv: RGZC: PREDSTAVITEV STORITEV AJPES, 9. februarja 2011 ob 13. uri

Nova predlagana ureditev za izboljšanje plačilne discipline v državi, Kako se zavarovati pred plačilno nedisciplino, Kako izboljšati varnost poslovanja s spletnimi storitvami; Kako preveriti tuje poslovne partnerje; Kako praktično uporabiti spletne storitve; ePooblaščanje za elektronsko podpisovanje - AJPES, v njegovem imenu direktorica, mag. Romana Logar, se je ljubeznivo odzvala vabilu članov Združenja računovodskih servisov celjskega območja (ZRSCO), da v okviru mesečnega srečanja, predstavi ZGORAJ NAVEDENE storitve. Te lahko pomembno prispevajo k varnosti pravnega prometa zato VABIMO na predstavitev tudi ostale subjekte poslovnega okolja celjske regije! .

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - JANUAR 2011

Spoštovani, tokrat Vas opozarjamo na možnost brezplačnega obiska seminarja o ZAŠČITI INTELEKTUALNE LASTNINE, 26.1.2011 ! Naslednji dan bo zanimiv zlasti za kadrovike, ko bosta na Odboru za izobraževanje in kadre, predstavljena dva INOVATIVNA programa izobraževanja! Računovodski servisi pozor: DAVČNI OBRAČUN in LETNO POROČILO 2010 na RGZC, v Celju 2. februarja 2011 ! INOVATORJI in tisti, ki oklevate glede prijave inovacij: udeležite se delavnice 15. februarja, kjer bodo razloženi razpisni pogoji za prijavo inovacij! VABLJENI!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.