Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC aktualna delavnica ARBITRAŽA IN MEDIACIJA v delovnih sporih , 16. november 2011, ob 10. uri

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI OBISKA SEMINARJA V BLIŽINI, ob UGODNEM ČASU, z MOŽNOSTJO POSTAVLJANJA VPRAŠANJ! --- Vodilnim delavcem, kadrovskim delavcem, pravnikom, predvsem novonastalih ali novo nastajajočih manjših in srednjih podjetij in vsem ostalim, ki bi želeli izvedeti več in izboljšati svojo organizacijo ---- RGZC, v okviru projekta Vi sprašujete, mi odgovarjamo, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira aktualno delavnico o ARBITRAŽI IN MEDIACIJI! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: Aktualna delavnica KAJ MORAMO VEDETI O SPLETNEM POSLOVANJU , petek, 21. oktober 2011, ob 9. uri

SPLETNO POSLOVANJE ima svoja PRAVILA in zakonitosti, ki jih moramo poznati in upoštevati, preden se lotimo poslovanja preko spleta. Če želite svoje poslovanje razširiti tudi preko spleta ali to že počnete, pa niste prepričani, da poznate vsa pravila...........povabili smo univerzitetno diplomirano pravnico ga. Polono FINK, ki bo na delavnici tudi odgovarjala na vprašanja! Vabljeni!

Arhiv: Delavnica: Izvajanje ZPPDFT v praksi, Velenje, 18.10.2011

Računovodski servisi morate kot zavezanci po ZPPDFT izvajati zakonsko predpisane ukrepe za odkrivanje in preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma. Ste že poskrbeli za vso zakonsko zahtevano dokumentacijo? Udeleženci pretekle delavnice so pohvalili uporabne predloge obrazcev, ki so jih prejeli.

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 12. oktobra 2011, ob 14. uri, DURS CELJE

Spoštovani, vabimo vas, da se nam pridružite na seji računovodskih sersvisov celjskega območja. Srečali se bomo s predstavniki DURS glede aktualnih tem! PRIJAVE OBVEZNE!

Arhiv: RGZC seminar Okoljski predpisi v gospodarstvu in orodja za njihovo obvladovanje, Celje, 13. oktober 2011

Osebam, ki so odgovorne za področje okolja in/ali upravljanje z energijo, vodjem razvoja, vodjem projektov, še posebej podjetjem iz proizvodnih in storitvenih dejavnosti in vsem, ki bi želeli izvedeti več o zakonodajnih zahtevah s področja okolja in energetske učinkovitosti. VABLJENI!

Arhiv: RGZC SEMINARJI IN IZOBRAŽEVANJA - 2. polletje 2011

Vabljeni k ogledu seminarjev in delavnic, ki smo jih pripravili za Vas v drugem polletju 2011! Označite si termine in si rezervirajte čas! Klik na obarvano besedilo Vas vodi do vsebin!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.