Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2011

RGZC, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira za pravnike, vodje, računovodske servise in ostale zainteresirane, aktualno delavnico o plačilnih rokih in obveznem pobotu! Vabljeni! ---- Na Celjskem sejmu se lahko udeležite dneva ENERGETSKE VARČNOSTI! ---- Vabljeni tudi k ogledu ostalih informacij!

Arhiv: RGZC: Aktualna delavnica PLAČILNI ROKI IN OBVEZNI POBOT po zakonu o preprečevanju zamud pri plačilih, 12. maj 2011

Pravniki, direktorji , vodje, računovodski servisi in ostale zainteresirani! ---- RGZC, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira aktualno delavnico o plačilnih rokih in obveznem pobotu! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 11. maja 2011, ob 14. uri

Dober dan, se danes vidimo? Vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2011

NOVO ATA zvezki na YouTube! Vabljeni k ogledu ostalih informacij!

Arhiv: RGZC in OOZC - seminarji brez kotizacije

Vabljeni!

Arhiv: Sklep o določitvi članarine Regionalne gospodarske zbornice Celje za leto 2011

Na osnovi 17. člena statuta Regionalne gospodarske zbornice Celje je skupščina na svoji 4. redni seji 12. aprila 2011 sprejela sklep o določitvi članarine za leto 2011.

Arhiv: Sprememba lokacije 4. redne skupščine RGZC, dne 12. aprila 2011, TUHELJSKE TOPLICE

SPREMEMBA LOKACIJE: Skupščine Regionalne gospodarske zbornice Celje bo v Termah Tuhelj d.o.o., Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice, Dvorac Mihanović, Protokol dvorana, 1. nadstropje Lokacijo smo spremenili zaradi srečanja slovenskih in hrvaških gospodarstvenikov ob otvoritvi del izgradnje novega hotela v Termah Tuhelj. Srečanju se bosta pridružila tudi predsednika obeh držav.

Arhiv: RGZC - Vi sprašujete, mi odgovarjamo: MEDNARODNA PRODAJNA POGODBA V PRAKSI, 14. april 2011

Kdaj se šteje, da je prodajna pogodba med strankama sklenjena? Kdaj ponudba zavezuje? Kakšne so posledice sprejema ponudbe? Kakšen je pomen trgovinskih klavzul Incoterms za prakso? Kako učinkovito zavarovati plačila? Katere so temeljne pravice in obveznosti strank prodajne pogodbe, kadar imata stranki sedeža v različnih državah? Kaj storiti v primeru kršitve pogodbe? Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja Vam bo podal Marko Djinović, namestnik vodje Pravne službe GZS, strokovnjak za gospodarsko pogodbeno in mednarodno gospodarsko pravo. Vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.