Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC - Priprava Regionalnega razvojnega programa (RRP) Savinjske regije 2014 - 2020

Koriščenje raznih virov evropskih sredstev bo v naslednji finančni perspektivi za Slovenijo pravzaprav edini razvojni denar. Bolj kot kdajkoli je potrebno razmisliti in pretehtati prioritete naložb. Direktor RASR g. Janez Jazbec je v nagovoru zapisal misel: S tem začenjamo skupno pot, na kateri je še kar nekaj neznank, smer pa imamo isto in jo poznamo.

Arhiv: Pozdrav iz RGZC

Ta svet je lep, če nekomu nekaj daš, ta svet je lep, če nekoga rad imaš, če stisneš roko komu, ki ga kaj boli, ta svet je lep, če si človek do ljudi - Tone Pavček

Arhiv: RGZC - Trajnostni razvoj savinjske regije

RGZC spodbuja zavedanje o pomenu družbene odgovornosti v Sloveniji ter vzpostavitev podpornega okolja za razvoj družbeno odgovorne podjetniške prakse. Uspešno sodelovanje z deležniki ne pomaga samo podjetju, da si zavaruje in gradi vodilno vlogo v vse bolj kompleksnem in spreminjajočem se poslovnem okolju, ampak prispeva tudi k sistemskim spremembam, ki vodijo v trajnostni razvoj.

Arhiv: RGZC: Praznično srečanje sekcije računovodskih servisov celjskega območja v četrtek, 13. decembra 2012, ob 13.30. uri

Spoštovani, ne spreglejte vabila in se prijavite na srečanje! Pričakujemo Vas!

Arhiv: RGZC: brezplačna predstavitev KAJ KONKRETNEGA POMENIJO NOVE DAVČNE SPREMEMBE, 28. novembra 2012, od 12. do 12.50. ure

Spoštovani! Na RGZC smo se odločili, da v sodelovanju z mag. Marijo Kozmus Pusar, zainteresiranim ponudimo brezplačno predstavitev aktualne teme! Vaša odločitev je ali boste to darilo sprejeli kot naš »bonus« ob zaključku leta ali pa samo kot možnost seznaniti se z vsebino, ki igra pomembno vlogo pri Vašem poslovanju!

Arhiv: RGZC: Kako si davčno breme znižajo podjetja, ki so jih prizadele poplave

Na Dursu opozarjajo: dokazno breme je na strani davčnega zavezanca. Ta mora k vlogi obvezno priložiti dokazila o oceni škode, ki jo je povzročila naravna nesreča, ter dokazila o morebitnih prejetih sredstvih za popravo škode!

Arhiv: RGZC: Javni poziv za pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo kot posledico poplav novembra 2012

Vloge morajo oškodovanci poslati na Slovenski podjetniški sklad do 26.11.2012. Dokumentacija javnega poziva in navodila so na voljo na spletni strani http://www.podjetniskisklad.si/64/2012/javni-poziv-podjetjem---poplave-2012.html.

Arhiv: RGZC: POMEMBNO - prestavljena seja računovodskih servisov celjskega območja na četrtek, 15. novembra 2012, ob 14. uri, dvorana B, RGZC

Spoštovani, vabimo in pričakujemo Vas ter vljudno prosimo za predhodno prijavo! V kolikor prijav ne bo, seja odpade! Hvala za razumevanje!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.