Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: 2. RAZVOJNA KONFERENCA SAVINJSKE REGIJE, 16. junija 2011, Velenje

Namen konference je predstaviti aktualno stanje na področju razvoja v Savinjski statistični regiji v času, ko se izteka finančna perspektiva 2007-2013, nakazati razvojne usmeritve za obdobje 2014-2020 ter jih pripraviti za široko javno razpravo.

Arhiv: RGZC: Reportaža s svečane podelitve priznanj in diplom najboljšim inovacijam celjske regije za leto 2010

Vabljeni k ogledu! Interaktivno se pridružite doživetju prireditve!

Arhiv: RGZC: Sporočilo za javnost - najboljše inovacije celjske regije za leto 2010

18 podjetij, 31 inovacij, 76 inovatorjev - to je rekorden nabor inovacij celjske regije za leto 2010, prijavljenih na letošnji razpis RGZC!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, MAJ - JUNIJ 2011

Predavanje brez kotizacije o Učinkoviti prodaji preko Interneta, v sredo 1. junija ob 10. uri ------- 2. junija ob 12. uri, bo svečana podelitev priznanj in diplom celjske regije za leto 2010; v sporočilu za javnost je nekaj podrobnosti letošnjega razpisa za inovacije! ----- Objavljamo povezavo na razpis Slovenskega regionalno razvojnega sklada za OBMEJNA OBMOČJA! ------- Računovodski servisi: objavljamo povezavo na program in izpit za pridobitev naziva Strokovni vodja računovodskega servisa! Vabljeni k ogledu tudi drugih novic!

Arhiv: RGZC: Vabilo na predavanje KAKO UČINKOVITO PRODATI PREKO INTERNETA, 1. junij 2011

RGZC vabi na brezplačno predavanje KAKO UČINKOVITO PRODATI PREKO INTERNETA, 1. junija 2011!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje - MAJ 2011

Vabljeni na ogled novosti na spletni strani! Zanimive povezave, ki bi jih sicer lahko spregledali!

Arhiv: RGZC: Vabilo na svečano podelitev priznanj in diplom najboljšim inovacijam celjske regije za leto 2010, v četrtek, 2. junija 2011, ob 12. uri

Spoštovani, vabimo vas na SVEČANO PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM najboljšim inovacijam celjske regije za leto 2010, v četrtek, 2. junija 2011 ob 12. uri, na RGZC! Tokratne inovacije so spet nekaj posebnega! Prispevajte k svečanosti in, s svojo udeležbo, izkažite priznanje inovatorjem!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2011

PONOVNI JAVNI POZIV DELODAJALCEM K ODDAJI VLOG IN POTREB PO ŠTIPENDISTIH ZA VKLJUČITEV V ENOTNO REGIJSKO ŠTIPENDIJSKO SHEMO (RŠS) SAVINJSKE REGIJE ZA ŠOLSKO/ŠTUDIJSKO LETO 2011/2012, prvi rok za oddajo vlog je 20. 5. 2011 ! --------oglejte si še ostale novice!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2011

RGZC, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira za pravnike, vodje, računovodske servise in ostale zainteresirane, aktualno delavnico o plačilnih rokih in obveznem pobotu! Vabljeni! ---- Na Celjskem sejmu se lahko udeležite dneva ENERGETSKE VARČNOSTI! ---- Vabljeni tudi k ogledu ostalih informacij!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.