Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 15. februarja 2012, ob 14. uri, dvorana B, RGZC

Spoštovani, vabimo vas, da se nam pridružite! Vljudno prosimo za predhodno prijavo! V kolikor prijav ne bo, seja odpade! Hvala za razumevanje!

Arhiv: RGZC SEMINARJI IN IZOBRAŽEVANJA, februar 2012

Izkoristite brezplačna RGZC izobraževanja ki jih izvajajo priznani strokovnjaki, v okviru ESS Projekta! Rezervirajte si termine!

Arhiv: RGZC: Pedagoško - andragoško usposabljanje mentorjev v podjetjih

Praktično izobraževanje študentov predstavlja povezavo med teoretičnimi vsebinami šolskega izobraževanja in praktičnim delom v realnih delovnih razmerah! Za možnost praktičnega izobraževanja pa morajo biti v podjetju usposobljeni mentorji. V REGIJI BOMO NA REGIONALNI GOSPODARSKI ZBORNICI CELJE v primeru potrebe gospodarstva ORGANIZIRALI PEDAGOŠKO ANDRAGOŠKI SEMINAR ZA MENTORJE V PODJETJIH. ZBIRAMO PRIJAVE!

Arhiv: RGZC: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2011, Celje, 30. januar 2012

Spoštovani računovodje v podjetjih, vodje računovodskih servisov in ostali, ki vas ta tematika zanima!

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 18. januarja 2012, ob 14. uri, dvorana B, RGZC

Spoštovani, vabimo vas, da se nam pridružite na seji računovodskih sersvisov celjskega območja!

Arhiv: RGZC. Ugodnosti za člane RGZC

Spoštovani, večjo prepoznavnost RGZC želimo doseči s tekočim obveščanjem o naših aktivnostih! Za vzpostavitev medsebojnih kontaktov Vas vljudno prosimo, da nam posredujete elektronski naslov na katerega Vas bomo lahko obveščali o vseh ugodnostih, ki vam kot članu tudi pripadajo. Enako velja za Vašo pobudo, idejo ali sporočilo, ki nam ga želite posredovati! Kontaktirali Vas bomo. Vabljeni k sodelovanju!

Arhiv: RGZC: Najavljamo delavnico Davčni obračun in letno poročilo za leto 2011, Celje, 30. januar 2012

Udeleženci seminarja bodo lahko, kot je že običaj na naših seminarjih, aktivno sodelovali na seminarju s svojimi vprašanji, na primerih iz prakse pa bodo predstavljeni tudi problemi in dileme, ki se pogosto pojavljajo pri opredeljevanju posameznih vrst odhodkov in njihovi davčni obravnavi. Udeležence bomo opozorili tudi na novejša mnenja DURS. Pri raznovrstni ponudbi tovrstnih seminarjev se odločite za KVALITETO! Vabljeni!

Arhiv: RGZC SEMINARJI IN IZOBRAŽEVANJA, januar, februar 2012

Izkoristite brezplačna RGZC izobraževanje, ki jih izvajajo priznani strokovnjaki, v okviru ESS Projekta! Rezervirajte si termine!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.