Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: seminar E-RAČUNI ZA HITREJŠE IN CENEJŠE POSLOVANJE, 23. maj 2012, ob 9. uri

Danes ima več kot 90% slovenskih podjetij možnost prek svoje elektronske banke namesto papirnega računa pošiljati ali prejemati račun v elektronski obliki. Na dogodku »E-računi vam bomo predstavili primere iz prakse in glavne prednosti izmenjave e-računov za hitrejše in cenejše poslovanje. Vabljeni direktorji in vodje finančnih in računovodskih služb, predstavniki računovodskih servisov in ponudniki finančno-računovodskih sistemov!

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 25. aprila 2012, ob 14. uri, dvorana B, RGZC

Spoštovani, vabimo vas, da se nam pridružite! Vljudno prosimo za predhodno prijavo! V kolikor prijav ne bo, seja odpade! Hvala za razumevanje!

Arhiv: Objavljen javni razpis za zbiranje prijav za kandidaturo za PRIZNANJE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA POSLOVNO ODLIČNOST ZA LETO 2012

Za doseganje nadpovprečnih rezultatov je uvajanje poslovne odličnosti nujna razvojna perspektiva Slovenije, pri čemer ima Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) pomembno vlogo, zato Vlada RS že 14-tič zapored objavlja javni razpis za zbiranje prijav za kandidaturo za Priznanje RS za poslovno odličnost 2012.

Arhiv: RGZC: Posvet o projektu mobilnosti Leonardo da Vinci in o novostih na trgu dela, 12. april 2012, od 13. do 15. ure

Vodje kadrovskih služb, kadrovski delavci, direktorji srednjih, mikro in malih podjetij, na Posvetu bomo imeli priložnost spoznati evropske projekte mobilnosti, iz prve roke slišati Informacije o najnovejših dogajanjih na trgu dela in kako si lahko pomagate z mrežo EURES pri zaposlitvah delavcev iz držav EU! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje - APRIL 2012

Spoštovani, vabljeni k ogledu delavnic in najrazličnejših informacij, ki smo jih pripravili za Vas!

Arhiv: RGZC: predstavitev: AVSTRIJA – SEDEŽ VAŠEGA PODJETJA – ZNANA SOSEDA, 26. april 2012, od 13.45. do 15.30. ure

Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, organizira RGZC skupaj z ABA Invest in Austria ( Agencija za pospeševanje tujih investicij v Avstriji) predstavitev prednosti in postopkov ustanavljanja podjetja v Avstriji.

Arhiv: RGZC: Projekt »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«

Pred vami je izjemna priložnost, da izkoristite pestrost in širino izobraževalnih tem in svojim sodelavcem omogočite brezplačno udeležbo.

Arhiv: RGZC: RAZPIS ZA INOVACIJE REGIONALNE GOSPODARSKE ZBORNICE CELJE za leto 2011, odprt do 2. aprila 2012

Vabljeni k sodelovanju! Rok za prijavo je 2. april 2012!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.