Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: Vabilo na tiskovno konferenco, 4. julij 2012, ob 11.00 uri

Namen tiskovne konference je predstaviti pilotski projekt, ki je nastal v okviru projekta "Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju zdravja v gradbeništvu". Ob tem bodo predstavljeni tudi rezultati testiranje pilotskega modela, ki so bila opravljena z namenom preverjanja delovanja in zanesljivosti zastavljenega pilotskega modela.

Arhiv: RGZC: Predstavitev vsebine novo objavljenih javnih razpisov Slovenskega regionalno razvojnega sklada, 20. junija 2012, ob 10. uri

Slovenski regionalno razvojni sklad je predstavil vsebine novo objavljenih javnih razpisov sklada. V prispevku sta dodani PPT prezentacija in povezava do sklada.

Arhiv: RGZC - Prejemniki priznanj in diplom najboljšim inovacijam celjske regije 2011

7. junija 2012, je Regionalna gospodarska zbornica Celje, najbolj inovativnim v celjski regiji za leto 2011, podelila 4 zlate, 8 srebrnih, 5 bronastih priznanj in 9 diplom. Na izboru je sodelovalo 55 inovatorjev iz 15 podjetij, s 26 inovacijami.

Arhiv: RGZC: SVETOVNI KNOW HOW S PODROČJA SREČE IN USPEHA - motivacijski trening, v torek, 19. junija 2012, od 13. do 15. ure

Zgolj vedeti, kako bi lahko živeli srečno in uspešno, je premalo. To je potrebno znati in tudi uporabljati. Vsak dan.

Arhiv: RGZC - Vabilo na svečano podelitev priznanj in diplom za najboljše inovacije celjske regije za leto 2011, 7. junija 2012

V četrtek, 7. junija 2012, ob 12. uri, bo Regionalna gospodarska zbornica Celje, najbolj inovativnim 55 inovatorjem, petnajstih podjetij v celjski regiji za leto 2011, podelila 4 zlate, 8 srebrnih, 5 bronastih priznanj in 9 diplom.

Arhiv: RGZC - Ocenjene najboljše inovacije celjske regije za leto 2011

V četrtek, 7. junija 2012, ob 12. uri, bo Regionalna gospodarska zbornica Celje, najbolj inovativnim v celjski regiji za leto 2011, podelila 4 zlate, 8 srebrnih, 5 bronastih priznanj in 9 diplom.

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 6. junija 2012, ob 14. uri, dvorana B, RGZC

Spoštovani, vabimo in pričakujemo vas ter vljudno prosimo za predhodno prijavo! V kolikor prijav ne bo, seja odpade! Hvala za razumevanje!

Arhiv: Razpis volitev v organe Regionalne gospodarske zbornice Celje

Vabljeni k sodelovanju!

Arhiv: Javni poziv delodajalcem k oddaji vlog in potreb po štipendistih za vključitev v Regijsko štipendijsko shemo (RŠS) Savinjske regije za šolsko/študijsko leto 2012/2013, odprt do 20. 07. 2012

Na javni poziv se lahko prijavijo delodajalci, ki so pravne osebe zasebnega prava, fizične osebe, javne agencije, javni skladi, javni zavodi in javni gospodarski zavodi ter druge osebe javnega prava, ki so posredni uporabniki državnega proračuna ali proračunski lokalnih skupnosti in imajo sedež ali poslovno enoto na območju Savinjske regije.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.