Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC sklicuje 7. redno Skupščino RGZC

Udeležbo na skupščini zakonitega zastopnika ali pooblaščenca je potrebno priglasiti s prijavo najmanj 8 dni pred skupščino, to je do 9. aprila 2014 z elektronsko prijavnico.

Arhiv: RGZC vabi na seminar: "OD PRIPRAV DO POGAJANJ IN PODPISA KOLEKTIVNE POGODBE PRI DELODAJALCU"

Na seminarju vam bomo predstavili faze priprav na novo kolektivno pogodbo. Posebej se bomo posvetili nepravnim metodam – izbiri pogajalskih tehnik, oblikovanju pogajalske skupine, načinu pristopa k pogajanjem, obravnavanju pogostih napak pri sklepanju podjetniških kolektivnih pogodbah…

Arhiv: RGZC vabi na seminar: "100 VRST PLAČ IN KATERA JE PRAVA?"

Želimo vam predstaviti vse vrste plač, pojasniti kaj zajemajo, kdaj se uporabljajo in kaj pomenijo. Kako se obračunajo plače, kaj je pri tem pomembno in na kaj moramo biti pri izračunih posebej pozorni.

Arhiv: RGZC vabi na seminar: "ODPOVED POGODBE O ZAPOSLITVI"

Na seminarju bo prikazan zakonski okvir, osvetljen s sodno prakso in praktičnimi primeri posameznih vrst odpovedi.

Arhiv: RGZC vabi na seminar: PO NOVEM UPNIKI NA BOLJŠEM, 10. april 2014

Na seminarju vam bomo pokazali nekaj aktualnih primerov, ki že uporabljajo tudi nove instrumente. Spoznali boste namen in cilje novih rešitev, predvsem pa vam bomo vsebinsko predstavili možnosti za prestrukturiranje podjetij ter morebitne posledice, ki jih zakon prinaša tako za upnike kot za dolžnike.

Arhiv: RGZC: Vabljeni da najavite namen sodelovanja na razpisu "Podelitev priznanj in diplom inovacijam celjske regije za leto 2013"

Spoštovani inovatorji! Vljudno vabljeni, da nas obvestite o namenu sodelovanja na razpisu "Podelitev priznanj in diplom inovacijam celjske regije za leto 2013!

Arhiv: RGZC: Zbiramo prijave na RAZPIS "Podelitev priznanj in diplom inovacijam celjske regije za leto 2013"

Rok za oddajo vaših prijav podaljšujemo do 10. aprila 2014. Vabljeni k prijavi svojih inovacij!

Arhiv: RGZC vabi na brezplačno predavanje "PRENOS DRUŽINSKEGA PODJETJA NA NASLEDNIKE"

Imate družinsko podjetje - d.o.o.? Razmišljate o prenosu lastništva na potomce? Upoštevati je namreč potrebno, da so otroci med seboj zelo različni in zato je še kako smiselno, da družina v celoti doreče zadeve oz. se prenos strateško načrtuje. Zakaj? Kako? Vse to in veliko več boste izvedeli na predavanju, kjer bomo govorili o konfliktih, medgeneracijskih razlikah in posledično težavah nasledstva. Vabljeni na brezplačno predavanje.

Arhiv: RGZC vabi na brezplačen seminar z naslovom POREKLO BLAGA IN NOVOSTI V LETU 2014

Seminar za vse, ki poslujete z blagom izven EU in v notranjih dobavah kupcem po EU.

Arhiv: RGZC vabi na seminar: ODPRAVNINA NA VSAKEM KORAKU….. KAJ VSE MORA DELODAJALEC PLAČATI?

Vabimo vas na seminar ODPRAVNINA NA VSAKEM KORAKU….. KAJ VSE MORA DELODAJALEC PLAČATI?, ki bo 20. februarja ob 09:00 uri v prostorih RGZC. Ne pozabite na prijavo!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.