Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: Praznično srečanje računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 7. decembra 2011, ob 13. uri

Spoštovani, ne spreglejte vabila in se prijavite na srečanje! Pričakujemo Vas!

Arhiv: RGZC: Delavnica razvoja prodajnih veščin Povečanje prodaje z uporabo odličnih prodajnih tehnik in razvojem veščin, v torek, 29. novembra 2011

Delavnica je primerna za vse, ki prodajajo, ali so povezani s prodajo oz. skrbijo za ključne stranke. Veliko je zelo pomembnih detajlov, ki jih lahko izboljšamo. Izkušnje kažejo, da vsak prodajalec lahko izboljša svoje veščine, znanja in sposobnosti v prodajnem procesu. Delavnica je idealna priložnost za to, kot tudi, da povzdignemo in z odličnimi praktičnimi nasveti motiviramo celotno prodajno ekipo. Zahteve v prodaji se večajo in prodaja je preveč pomembna za našo prihodnost, da se ji ne bi resneje posvetili.

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 16. novembra 2011, ob 14. uri, dvorana B, RGZC

Spoštovani, vabimo vas, da se nam pridružite na seji računovodskih sersvisov celjskega območja!

Arhiv: RGZC SEMINARJI IN IZOBRAŽEVANJA

RGZC SEMINARJI IN DELAVNICE v drugem polletju 2011! Označite si termine in si rezervirajte čas! Klik na obarvano besedilo Vas vodi do vsebin!

Arhiv: RGZC: Delovna razmerja v praksi, v sredo, 30. novembra 2011, od 9. do 11. ure

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI OBISKA SEMINARJA V BLIŽINI, ob UGODNEM ČASU, z MOŽNOSTJO POSTAVLJANJA VPRAŠANJ! --- Vodilnim delavcem, kadrovskim delavcem, pravnikom, predvsem novonastalih ali novo nastajajočih manjših in srednjih podjetij in vsem ostalim, ki bi želeli izvedeti več in izboljšati svojo organizacijo ---- RGZC, v okviru projekta Vi sprašujete, mi odgovarjamo, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira aktualno delavnico o DELOVNIH RAZMERJIH V PRAKSI! Vabljeni!

Arhiv: RGZC aktualna delavnica Ureditev pravnih podlag plačila za delo pri delodajalcu, 24. november 2011, od 9. do 12. ure

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI OBISKA SEMINARJA V BLIŽINI, ob UGODNEM ČASU, z MOŽNOSTJO POSTAVLJANJA VPRAŠANJ! --- Vodilnim delavcem, kadrovskim delavcem, pravnikom, predvsem novonastalih ali novo nastajajočih manjših in srednjih podjetij in vsem ostalim, ki bi želeli izvedeti več in izboljšati svojo organizacijo ---- RGZC, v okviru projekta Vi sprašujete, mi odgovarjamo, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira aktualno delavnico o SPLETNEM POSLOVANJU! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: Aktualna delavnica Kolektivne pogodbe, splošni akti delodajalca in pogodbe, v četrtek, 10. novembra 2011, od 9. do 11. ure

RGZC, v okviru projekta Vi sprašujete, mi odgovarjamo, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira aktualno delavnico o KOLEKTIVNE POGODBE, SPLOŠNI AKTI DELODAJALCA IN POGODBE O ZAPOSLITVI! Namenjeno vodilnim delavcem, kadrovskim delavcem, pravnikom, predvsem novonastalih ali novo nastajajočih manjših in srednjih podjetij in vsem ostalim, ki bi želeli izvedeti več in izboljšati svojo organizacijo ---- Vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.