Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Strokovni posvet / Prenova : generator gospodarskega razvoja, torek 2.10.2012, Vila Široko

Strokovni posvet, na katerem bodo aktivno sodelovali predstavniki Savinjske regije, gospodarstva, resorna ministrstva ter strokovnjaki s tega področja. V prvem delu posveta bodo sodelujoči predstavili svoja izhodišča, s čimer bodo osvetlili izzive na tem področju, v nadaljevanju - v sklopu okrogle mize - pa bodo vsi udeleženci skupaj skozi debato poskušali pripraviti izhodišča za nadaljnje delo.

Arhiv: RGZC, v sodelovanju s Pravno službo GZS, organizira seminar Poslovanje in izterjava v EU, torek 25. september 2012 ob 12. uri

Seminar, s priročnikom, se izvaja v okviru evropskih projektov, zato lahko za minimalni vložek poslušate vrhunske strokovnjake s tega področja. Po koncu seminarja je možnost odgovorov na vaša vprašanja! Ne zamudite priložnosti, da v Celju iztržite kar največ. Vabljeni!

Arhiv: RGZC: Dan Češke republike, 17. september 2012, Celjski sejem

Vljudno vabljeni!

Arhiv: RGZC: SEZNAM TUJIH DIPLOMATOV na dnevu gospodarske diplomacije, 14. september 2012, Celjski sejem

Prisotnih bo 46 diplomatov iz 36 veleposlaništev, od tega 14 veleposlanikov! IZKORISTITE MOŽNOST SREČANJA IN PREDSTAVITE svoje pobude za sodelovanje!

Arhiv: RGZC: SEZNAM TUJIH DIPLOMATOV na dnevu gospodarske diplomacije, 14. september 2012, Celjski sejem

Prisotnih bo 46 diplomatov iz 36 veleposlaništev, od tega 14 veleposlanikov! IZKORISTITE MOŽNOST SREČANJA IN PREDSTAVITE svoje pobude za sodelovanje!

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 12. septembra 2012, ob 14. uri, dvorana B, RGZC

Spoštovani, vabimo in pričakujemo Vas ter vljudno prosimo za predhodno prijavo! V kolikor prijav ne bo, seja odpade! Hvala za razumevanje!

Arhiv: RGZC in SŠGZ vabita na srečanje -delavnico o izobraževanju, BSH Nazarje, 10. september 2012

Katera so tista znanja, za katera v podjetjih ugotavljate, da jih dijaki/študentje v zadostni meri ne pridobijo v procesu rednega izobraževanja; kaj lahko naredimo, da bi dijaki/študentje ta znanja vsaj v določenem obsegu pridobili v procesu rednega izobraževanja; kakšne so možnosti nadgradnje obstoječih učnih vsebin v šolah. Vabljeni, da skupaj poiščemo odgovore na zastavljena vprašanja!

Arhiv: RGZC: Dan gospodarske diplomacije, 14. september 2012, Celjski sejem

Okrogla miza, ki jo bo vodil minister za zunanje zadeve Karl Erjavec, je namenjena predstavitvi aktivnosti gospodarske diplomacije slovenskim podjetjem in izmenjavi predlogov za izboljšanje medsebojnega sodelovanja

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.