Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: RAZPIS ZA INOVACIJE REGIONALNE GOSPODARSKE ZBORNICE CELJE za leto 2010, odprt do 31. marca 2011

Spoštovani, izteka se rok za prijavo inovacij 2010 na Regionalni gospodarski zbornici Celje! V kolikor se nameravate prijaviti pa ne boste uspeli do roka, prosimo pokličite 03 426 74 06!

Arhiv: RGZC - NOVI INCOTERMS 2010 - seminar s knjigo, 11. marca 2011

Na seminarju bodo, ob uporabi nove knjige Incoterms 2010 predstavljene bistvene novosti, ki jih za podjetja prinašajo prenovljeni Incoterms 2010, posamezne klavzule Incoterms 2010 pa bodo obravnavane s pomočjo primerov iz prakse.

Arhiv: RGZC - DELOVNOPRAVNA ZAKONODAJA, 9. marec 2011, ob 11.00. uri - zaradi premalega interesa podjetij, ODPADE!

NOVOSTI NA PODROČJU DELOVNEGA PRAVA in KAJ MORA DELODAJALEC VEDETI, KO PRIPRAVLJA PRENOVO PLAČNEGA SISTEMA - aktualna delavnica z odgovori na vprašanja; Kredibilna, verodostojna, na naših seminarjih vedno odlično ocenjena, predavatelja!

Arhiv: RGZC Posvet - gost Minister za finance, dr. Franci Križanič, 7. marec 2011, ob 16.00. uri

Kdaj in kako se bo z uzakonitvijo obveznega pobota izboljšala plačilna nedisciplina? V kolikšni meri bo davek na nepremičnine dodatno obremenil podjetja? Pomeni slabšanje bonitetne ocene Slovenije za podjetja še dražje vire financiranja od evropskih konkurentov? Na ta in mnoga druga vprašanja bomo imeli priložnost slišati odgovore! Vabljeni z obvezno, predhodno najavo!

Arhiv: Slovenski podjetniški sklad bo, v letu 2011, na novo objavil tri javne razpise v skupnem znesku 189,95 mio EUR, in sicer:

Obveščamo vas, da bo Slovenski podjetniški sklad, v letu 2011, na novo objavil tri javne razpise v skupnem znesku 189,95 mio EUR!

Arhiv: RGZC: gradivo PREDSTAVITVE STORITEV AJPES, ki je bila 9. februarja 2011

Nova predlagana ureditev za izboljšanje plačilne discipline v državi, Kako se zavarovati pred plačilno nedisciplino, Kako izboljšati varnost poslovanja s spletnimi storitvami; Kako preveriti tuje poslovne partnerje; Kako praktično uporabiti spletne storitve; ePooblaščanje za elektronsko podpisovanje - AJPES, v njegovem imenu direktorica, mag. Romana Logar, se je ljubeznivo odzvala vabilu članov Združenja računovodskih servisov celjskega območja (ZRSCO) in v okviru mesečnega srečanja, s svojo ekipo strokovnjakov, predstavila navedene storitve..

Arhiv: RGZC vabi na delavnico KAKO USPEŠNO PRIPRAVITI IN PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS, 15. februarja 2011 ob 10.30. uri

Spoštovani inovatorji in vsi tisti, ki inovacije spodbujate in podpirate ter razmišljate o prijavi, vljudno vas vabimo na delavnico Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis! Vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.