Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZ Celje: PROŽNE OBLIKE ZAPOSLOVANJA IN ALTERNATIVNO REŠEVANJE SPOROV PRED STALNO ARBITRAŽO PRI GZS

RGZC - V sredo, 9. junija 2010 - NE ZAMUDITE nove teme iz sklopa Vi sprašujete, mi odgovarjamo, in sicer predstavitve PROŽNIH OBLIK ZAPOSLOVANJA, ALTERNATIVNO REŠEVANJE SPOROV PRED STALNO ARBITRAŽO PRI GZS in ALTERNATIVNO REŠEVANJE DELOVNOPRAVNIH SPOROV. Udeleženci prejmejo knjigo o ARDS brezplačno!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2010

Dobrodošli na spletni strani Regionalne gospodarske zbornice Celje! Vabljeni na ogled novosti in uporabnih informacij!

Arhiv: RGZ Celje: Odgovor Ministrstva za gospodarstvo v zvezi z aktivnostmi za znižanje cen električne energije

Prosimo za vaša stališča do tega odgovora, ker se načrtujejo nadaljnje aktivnosti s podpisom peticije prizadetih podjetij!

Arhiv: RGZ Celje: Posvet za direktorje družb s predstavniki URADA ZA INTELEKTUALNO LASTNINO V CETISU, četrtek, 6. maj 2010

NE SPREGLEJTE: Ekipa strokovnjakov Urada za intelektualno lastnino bo na voljo za vse, kar vas zanima in za kar skozi pogovor odkrijete, da bo predmet razmisleka v prihodnosti. Osnovna zamisel je, da lahko govorite prosto. Imate pa tudi možnost, da se po splošni predstavitvi dogovorite za kasnejše individualne pogovore, saj pred širšo javnostjo določenih stvari morda ne morete razkriti. Vabljeni!

Arhiv: RGZ Celje: Obisk italijanske delegacije - 21. aprila 2010 ob 10. uri

Delegacijo iz Italije sestavljajo predstavniki najrazličnejših institucij, ki so navedeni na priloženi LISTI. V kolikor ste zainteresirani bodisi, da imate namen ali pa že delujete na tem tržišču, vabljeni na srečanje! Prosimo, da svoj interes najavite zaradi organizacije prostora! Vljudno vabljeni!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - APRIL 2010

Računovodski servisi - namesto na aprilsko sejo računovodske sekcije celjskega območja Vas vabimo k obisku SEJMA KAPITAL, kjer se na Gospodarskem razstavišču, razstavnem prostoru št. 22, v Marmorni dvorani predstavlja Zbornica računovodskih servisov. Na sejmu je tudi DAN ODPRTIH VRAT SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA, kjer bodo na delavnicah predstavili garancije, tvegan kapital v SLO in kako se prijaviti na njihove razpise! Podjetniki, gospodarstveniki - izkoristite možnost spoznati partnerja na italijanskem tržišču - RGZC, 21.april 2010!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - APRIL 2010

Vabljeni na obisk spletne strani Regionalne gospodarske zbornice Celje! Obilo novosti in uporabnih informacij!

Arhiv: RGZ Celje: Obisk delegacije iz Bosne - Tuzlanski kanton - 7. aprila 2010 ob 9. uri

Delegacijo iz Bosne sestavljajo predstavniki občinskih uprav Občine Gračanica, Šekoviči, direktor zavoda za zaposlovanje Tuzlanskega kantona, direktorica podjetniške fundacije EKI, direktorica Volksbanke v Tuzli in predstavniki razvojne agencije NEDRA. Skupaj 10 ljudi. Zanimajo jih programi podpore gospodarskemu razvoju, način organizacije zbornice in njene relacije do občin (sodelovanje oziroma povezovanje na področju razvoja gospodarske infrastrukture), projektno sodelovanje, podpore zaposlovanju (v SME). V kolikor ste zainteresirani bodisi, da imate namen ali pa že delujete na tem tržišču, vabljeni k razgovoru!Prosimo, da svoj interes najavite s spodnjo prijavnico, ki je zaželena zaradi organizacije prostora! Vljudno vabljeni!

Arhiv: Želite prejemati E-novice Regionalne gospodarske zbornice Celje?

Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) na svojih spletnih straneh, kot tudi GZS na portalu, redno objavlja vse pomembnejše novice s svojega področja delovanja in druge, za naše članstvo koristne in pomembne novice ter informacije. Sporočite Vaš e-naslov in uvrstili Vas bomo med prejemnike e-novic!

Arhiv: RGZ Celje: POSVET ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE Z DELODAJALCI - 11. marec 2010

Regionalna gospodarska zbornica Celje, 11. marec 2010 POSVET RGZC, ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE in SKLADOV DELA Z DELODAJALCI! PRIJAVE SPREJEMAMO do zapolnitve mest!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.