Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, SEPTEMBER 2011

Vabljeni k ogledu izobraževanj na RGZC v drugem polletju, o delu v tujini, sestanku računovodskih servisov celjskega območja, preglejte e-novice in ostalo!

Arhiv: RGZC vabi na izpopolnjevanje veščin, v izvedbi Racia Razvoj

Strošek kotizacije, ob predhodni prijavi na javno povabilo za sofinanciranje projektov programa Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih 2011 Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije ter odobritvi sredstev, lahko uveljavljate kot zahtevek za sofinanciranje.

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje - AVGUST 2011

Spoštovani, današnje vreme že nakazuje prihod jeseni! --- Kot opomnik najavljamo nekaj septembrskih dogodkov! --- Nova je povezava Zavod za zaposlovanje na seznama delodajalcev z omejitvami pri zaposlovanju! --- Avgustovske e-NOVICE prinašajo informacije o EU razpisih - za ogled si je treba kar vzeti čas! --- Sedaj imate direktno povezavo na računovodske servise po regijah! --- Če želite vedeti kaj se dogaja s traso 3. razvojne osi iz Velenja - povezava je na voljo! --- Želimo Vam čim boljši Izkoristek lepih avgustovskih dni!

Arhiv: Trajnostni razvoj ZELENA SLOVENIJA

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, JULIJ / AVGUST 2011

Pozdravljeni, v tokratnih informacijah preberite o nepovratnih sredstvih, ki jih mala podjetja še lahko pridobijo, --- najnovejše informacije in povezave na Zavod za zaposlovanje Območno službo Celje --- Vabljeni tudi k prelistanju ostalih novosti!

Arhiv: Predstavitev Visoke gospodarske šole Celje

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, JUNIJ 2011

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije organizira srečanje kadrovikov celjske regije, ki bo v sredo, 22. junija 2011, ob 9. uri. Tema srečanja bo mreženje podjetij, izobraževalnih zavodov ter raziskovalnih organizacij. Vabljeni k ogledu!

Arhiv: RGZC: 2. RAZVOJNA KONFERENCA SAVINJSKE REGIJE, 16. junija 2011, Velenje

Namen konference je predstaviti aktualno stanje na področju razvoja v Savinjski statistični regiji v času, ko se izteka finančna perspektiva 2007-2013, nakazati razvojne usmeritve za obdobje 2014-2020 ter jih pripraviti za široko javno razpravo.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.