Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 14. septembra 2011, ob 14. uri

Spoštovani, vabimo vas, da se nam pridružite na seji računovodskih sersvisov celjskega območja na prevetritev novosti ter izmenjavo stališč! Se vidimo!

Arhiv: RGZC SEMINARJI IN IZOBRAŽEVANJA - 2. polletje 2011

Spoštovani, vetra ne morete spreminjati, lahko pa nastavite jadra! V ta namen smo na RGZC pripravili nabor seminarjev in izobraževanj za drugo polletje 2011! Od aktualne delovne zakonodaje do motivacijskih delavnic! Če še ne poznate Incotermsov, jih spoznajte! Če jih že poznate, preverite spremembe 2010!--- ARBITRAŽA ali MEDIACIJA - na delavnicah boste spoznali razliko!

Arhiv: RGZC vabi na dogodke, ki se bodo odvijali v okviru MOS

V času MOS (od 7. do 15. septembra 2011) se bo odvijalo ogromno obsejemskih prireditev! Nekaj Vam jih priporoča RGZC! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, SEPTEMBER 2011

Vabljeni k ogledu izobraževanj na RGZC v drugem polletju, o delu v tujini, sestanku računovodskih servisov celjskega območja, preglejte e-novice in ostalo!

Arhiv: RGZC vabi na izpopolnjevanje veščin, v izvedbi Racia Razvoj

Strošek kotizacije, ob predhodni prijavi na javno povabilo za sofinanciranje projektov programa Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih 2011 Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije ter odobritvi sredstev, lahko uveljavljate kot zahtevek za sofinanciranje.

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje - AVGUST 2011

Spoštovani, današnje vreme že nakazuje prihod jeseni! --- Kot opomnik najavljamo nekaj septembrskih dogodkov! --- Nova je povezava Zavod za zaposlovanje na seznama delodajalcev z omejitvami pri zaposlovanju! --- Avgustovske e-NOVICE prinašajo informacije o EU razpisih - za ogled si je treba kar vzeti čas! --- Sedaj imate direktno povezavo na računovodske servise po regijah! --- Če želite vedeti kaj se dogaja s traso 3. razvojne osi iz Velenja - povezava je na voljo! --- Želimo Vam čim boljši Izkoristek lepih avgustovskih dni!

Arhiv: Trajnostni razvoj ZELENA SLOVENIJA

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.