Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Podjetjem, prizadetim v poplavah!

NE PREZRITE javnega poziva za podjetja ki so utrpela škodo kot posledico poplav. V Uradnem listu RS št. 79 je Slovenski podjetniški sklad objavil javni poziv za pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo kot posledico poplav september 2010. Naziv poziva: 1. javni poziv za pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo kot posledico poplav september 2010, Razpisnik: Slovenski podjetniški sklad; Posredujemo Vam odgovore na najpogostejša vprašanja glede prijave škode zavarovalnicam; Prosimo, da izpolnite Anketo o oceni poplavne škode! V času odprave posledic poplav RGZC svojim članom nudi možnost začasne uporabe pisarne!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja v ponedeljek, 4. oktobra 2010, ob 14. uri

Opozarjamo na spremenjeni dan in uro sestanka: PONEDELJEK, 14. ura. Vljudno vabljeni!

Arhiv: RGZC: Novinarska konferenca sekcije računovodskih servisov celjskega območja, 28. september 2010, ob 10. uri

RGZC: Ob 12. obletnici sekcije računovodskih servisov celjskega območja, ki deluje pod okriljem Regionalne gospodarske zbornice Celje, želimo javnost seznaniti s pomenom kakovostnega računovodskega servisa za podjetnike. Ob tej priliki Vas bomo tudi obvestili o poteku izbora Naj računovodski servis, ki ga organizira Zbornica računovodskih servisov GZS. Vabljeni!

Arhiv: RGZC: Posvet z ministrom za okolje in prostor prof. dr. Rokom Žarnićem, 27. septembra 2010

RGZC: Posvet z ministrom za okolje in prostor, prof.dr.Rokom Žarnićem; Na podlagi evropskih zahtev, smernic in priporočil naša zakonodaja zaostruje pogoje in standarde, ki jih morajo izpolnjevati gospodarski subjekti. Vse to skušamo razumeti, pa vendar, težav in vprašanj je veliko. Zaradi zadnjih poplavnih dogodkov je problematika okolja še bolj aktualna. Vabljeni člani RGZC!

Arhiv: RGZC: ZAKLJUČKI RAZVOJNE KONFERENCE SAVINJSKE REGIJE, 15. 9. 2010

ZAKLJUČKI RAZVOJNE KONFERENCE SAVINJSKE REGIJE, ki je potekala 15. septembra 2010 od 12. do 15. ure v Modri dvorani Celjskega sejma v okviru MOS Celje!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - SEPTEMBER 2010

Spoštovani, seminar DELITEV DOVOLILNIC je vezan na novo zakonodajo predvsem zanimiv za podjetja s svojim transportom! PEDAGOŠKO ANDRAGOŠKI SEMINAR ZA MENTORJE v podjetjih bo v Celju. Izkoristite primerno ceno in ugodno lokacijo! V času odprave posledic poplav RGZC svojim članom nudi možnost začasne uporabe pisarne.

Arhiv: RGZC: RAZVOJNA KONFERENCA SAVINJSKE REGIJE - 15. september 2010, ob 12. uri, Modra dvorana, Celjski sejem

Gospodarstveniki, župani, poslanci in vsi partnerji podpornega okolja za razvoj Savinjske regije! Z namenom, da se začnemo več srečevati, bolje med seboj slišati in se povezovati vsi tisti, ki smo soodgovorni za razvoj Savinjske regije VABIMO na RAZVOJNO KONFERENCO SAVINJSKE REGIJE ki bo potekala v sredo, 15. septembra 2010 ob 12. uri v Modri dvorani Celjskega sejma v okviru MOS Celje! Pričakujemo Vas!

Arhiv: RGZC: Pedagoško - andragoško usposabljanje mentorjev v podjetjih

Želite imeti več časa zase, za družino? Izkoristite bližino in privarčujte na času in potnih stroških! RGZC letos ponovno razpisuje, 4. in 6. oktobra 2010, Pedagoško andragoški seminar za mentorje v podjetjih v celjski regiji. Podjetje, ki želi imeti dijaka ali študenta na praksi, mora obvezno imeti vsaj enega zaposlenega z opravljenim pedagoško andragoškim seminarjem. Udeleženci seminarja se usposobijo za izvajanje poučevanja in uvajanja mladih, ki prihajajo iz šol v delo ter sodelavcev, ki se prvič uvajajo v delo. V okviru usposabljanja udeleženec pridobi kompetence učinkovitega pedagoško-andragoškega dela z udeleženci različne starosti na področju praktičnega izobraževanja ter usposabljanja z delom. Vabljeni!

Arhiv: RGZ Celje delavnica: NA KAJ MORAMO BITI POZORNI ŽE MED LETOM, DA BO NAŠA DAVČNA BILANCA IZDELANA V SKLADU Z DAVČNO ZAKONODAJO, 22. sept. 2010

Podjetja med letom premalo pozornosti posvečajo določbam ZAKONA O DAVKU OD DOHODKOV PRAVNIH OSEB in z njim povezanim pravilnikom in uredbam, zato se v praksi velikokrat pojavijo napake in nepravilnosti za katere je konec leta prepozno, da bi jih odpravili oziroma imajo dolgoročne posledice. Vse to pa nas lahko drago stane v primeru inšpekcijskega pregleda. Da se Vam to ne bi zgodilo, Vas RGZC vabi na vedno aktualni seminar NA KAJ MORAMO BITI POZORNI ŽE MED LETOM, DA BO NAŠA »DAVČNA BILANCA« IZDELANA V SKLADU Z DAVČNO ZAKONODAJO!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - SEPTEMBER 2010

Pozdravljeni, tokrat vas opozarjamo na seminar posebnih poudarkov v DAVČNI BILANCI; seminar DELITEV DOVOLILNIC - vezan na novo zakonodajo in seveda ne pozabite, da na pobudo MNOGIH KLICATELJEV, organizramo PEDAGOŠKO ANDRAGOŠKI SEMINAR ZA MENTORJE v podjetjih! Ne zamudite izjemno zanimive Razvojne konference savinjske regije, ki bo 15. septembra 2010 na MOS!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.