Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Če želite biti informirani, preberite!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Ne zamudite poslovne priložnosti v Republiki Srbski, torek, 26. oktobra ob 11. uri, v Mariboru! V sredo je v Velenju zanimiv seminar za tiste, ki želijo več izvedeti o prenosu dejavnosti! Sicer pa vabljeni na ogled dogodkov, ki jih ponuja RGZC!

Arhiv: RGZC in ŠGZ: Poslovne priložnosti v Republiki Srbski - Maribor, 26.10.2010

Srečanje je namenjeno iskanju priložnosti za skupno sodelovanje med slovenskimi in bosanskimi podjetniki, iskanju novih poslovnih vezi za slovenske izvoznike in uvoznike ter poglobitvi že obstoječih poslovnih kontaktov.

Arhiv: RGZC: Podjetjem, prizadetim v poplavah!

NE PREZRITE javnega poziva za podjetja ki so utrpela škodo kot posledico poplav. V Uradnem listu RS št. 79 je Slovenski podjetniški sklad objavil javni poziv za pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo kot posledico poplav september 2010. Naziv poziva: 1. javni poziv za pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo kot posledico poplav september 2010, Razpisnik: Slovenski podjetniški sklad; Posredujemo Vam odgovore na najpogostejša vprašanja glede prijave škode zavarovalnicam; Prosimo, da izpolnite Anketo o oceni poplavne škode! V času odprave posledic poplav RGZC svojim članom nudi možnost začasne uporabe pisarne!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja v ponedeljek, 4. oktobra 2010, ob 14. uri

Opozarjamo na spremenjeni dan in uro sestanka: PONEDELJEK, 14. ura. Vljudno vabljeni!

Arhiv: RGZC: Novinarska konferenca sekcije računovodskih servisov celjskega območja, 28. september 2010, ob 10. uri

RGZC: Ob 12. obletnici sekcije računovodskih servisov celjskega območja, ki deluje pod okriljem Regionalne gospodarske zbornice Celje, želimo javnost seznaniti s pomenom kakovostnega računovodskega servisa za podjetnike. Ob tej priliki Vas bomo tudi obvestili o poteku izbora Naj računovodski servis, ki ga organizira Zbornica računovodskih servisov GZS. Vabljeni!

Arhiv: RGZC: Posvet z ministrom za okolje in prostor prof. dr. Rokom Žarnićem, 27. septembra 2010

RGZC: Posvet z ministrom za okolje in prostor, prof.dr.Rokom Žarnićem; Na podlagi evropskih zahtev, smernic in priporočil naša zakonodaja zaostruje pogoje in standarde, ki jih morajo izpolnjevati gospodarski subjekti. Vse to skušamo razumeti, pa vendar, težav in vprašanj je veliko. Zaradi zadnjih poplavnih dogodkov je problematika okolja še bolj aktualna. Vabljeni člani RGZC!

Arhiv: RGZC: ZAKLJUČKI RAZVOJNE KONFERENCE SAVINJSKE REGIJE, 15. 9. 2010

ZAKLJUČKI RAZVOJNE KONFERENCE SAVINJSKE REGIJE, ki je potekala 15. septembra 2010 od 12. do 15. ure v Modri dvorani Celjskega sejma v okviru MOS Celje!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.