Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja, 2. junij 2010

Računovodje, računovodski servisi: na tokratni seji smo posebej za vas pripravili dve točki, ki sta zanimivi tako za člane naše sekcije, kakor tudi za tiste, ki se ukvarjate z računovodsko dejavnostjo, pa se nam zaradi kakršnega koli razloga niste pridružili, zato ste le ti še posebej vabljeni, da se nam pridružite!

Arhiv: RGZ Celje seminar: Izterjava dolga preko sodišča in E - izvršba

RGZC - Podjetniki, ki ne želite imeti poravnanih dolgov oziroma želite podariti svoje storitve - Vam ni potrebno priti na praktičen seminar IZTERJAVA DOLGA PREKO SODIŠČA IN E-IZVRŠBA. Ta je namenjen vsem, ki želite poplačilo svojih terjatev in želite pričeti s samostojnim vlaganjem predlogov za izvršbo ali pa le spoznati izvršilni postopek. Vabljeni saj je možnost prijave do 16. junija do 12. ure!

Arhiv: RGZC: predstavitev projekta REGIJSKA ŠTIPENDIJSKA SHEMA SAVINJSKE REGIJE 2010/2011 - 50% SOFINANCIRANJE štipendiranja delodajalcev, 1. junij 2010

Z dnem 11. 3. 2010 je na spletni strani Regionalne razvojne agencije d.o.o. objavljen Javni poziv delodajalcem k oddaji vlog in potreb po štipendistih za vključitev v Enotno regijsko štipendijsko shemo Savinjske regije za šolsko/študijsko leto 2010/2011.

Arhiv: RGZC: 2. mednarodna poslovna konferenca s posvetom regionalnih zbornic, 20. in 21. maj 2010

Namen konference je predstaviti spoznanja, znanja in izkušnje ter na temelju novih spoznanj omogočiti višji nivo zaznavanja priložnosti in nevarnosti, ki jih ponujajo domači, evropski in drugi mednarodni trgi. Posebnost te mednarodne konference je v priložnosti neposrednega dialoga udeležencev, ki boste lahko navezali stike v mednarodnem okolju ter poiskali skupne poslovne priložnosti. Konferenca bo namreč potekala partnersko dvotirno, saj uvodnemu skupnemu delu sledita predstavitev domačih in tujih strokovnjakov poslovnih in ekonomskih ved na Višji strokovni šoli in sprejem udeležencev iz gospodarstva na Regionalni gospodarski zbornici Celje, kjer se boste lahko predstavili medijem, spoznali delovanje zbornic, izmenjali izkušnje in protokolarno podpisali bilateralne sporazume kot obliko načelnega soglasja med regionalnimi gospodarskimi zbornicami za navezovanje poslovnih stikov.

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2010

Dobrodošli na spletni strani Regionalne gospodarske zbornice Celje!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2010

Dobrodošli na spletni strani Regionalne gospodarske zbornice Celje! V prihodnjem tednu vabimo računovodske servise na druženje ob dvanajsti obletnici delovanja! Vabimo pa tudi KADROVIKE, DIREKTORJE in ostale, ki jih delovnopravna zakonodaja zanima, na delavnico PROŽNE OBLIKE ZAPOSLOVANJA!

Arhiv: RGZ Celje: PROŽNE OBLIKE ZAPOSLOVANJA IN ALTERNATIVNO REŠEVANJE SPOROV PRED STALNO ARBITRAŽO PRI GZS

RGZC - V sredo, 9. junija 2010 - NE ZAMUDITE nove teme iz sklopa Vi sprašujete, mi odgovarjamo, in sicer predstavitve PROŽNIH OBLIK ZAPOSLOVANJA, ALTERNATIVNO REŠEVANJE SPOROV PRED STALNO ARBITRAŽO PRI GZS in ALTERNATIVNO REŠEVANJE DELOVNOPRAVNIH SPOROV. Udeleženci prejmejo knjigo o ARDS brezplačno!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2010

Dobrodošli na spletni strani Regionalne gospodarske zbornice Celje! Vabljeni na ogled novosti in uporabnih informacij!

Arhiv: RGZ Celje: Odgovor Ministrstva za gospodarstvo v zvezi z aktivnostmi za znižanje cen električne energije

Prosimo za vaša stališča do tega odgovora, ker se načrtujejo nadaljnje aktivnosti s podpisom peticije prizadetih podjetij!

Arhiv: RGZ Celje: Posvet za direktorje družb s predstavniki URADA ZA INTELEKTUALNO LASTNINO V CETISU, četrtek, 6. maj 2010

NE SPREGLEJTE: Ekipa strokovnjakov Urada za intelektualno lastnino bo na voljo za vse, kar vas zanima in za kar skozi pogovor odkrijete, da bo predmet razmisleka v prihodnosti. Osnovna zamisel je, da lahko govorite prosto. Imate pa tudi možnost, da se po splošni predstavitvi dogovorite za kasnejše individualne pogovore, saj pred širšo javnostjo določenih stvari morda ne morete razkriti. Vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.