Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 11. maja 2011, ob 14. uri

Dober dan, se danes vidimo? Vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ 2011

NOVO ATA zvezki na YouTube! Vabljeni k ogledu ostalih informacij!

Arhiv: RGZC in OOZC - seminarji brez kotizacije

Vabljeni!

Arhiv: Sklep o določitvi članarine Regionalne gospodarske zbornice Celje za leto 2011

Na osnovi 17. člena statuta Regionalne gospodarske zbornice Celje je skupščina na svoji 4. redni seji 12. aprila 2011 sprejela sklep o določitvi članarine za leto 2011.

Arhiv: Sprememba lokacije 4. redne skupščine RGZC, dne 12. aprila 2011, TUHELJSKE TOPLICE

SPREMEMBA LOKACIJE: Skupščine Regionalne gospodarske zbornice Celje bo v Termah Tuhelj d.o.o., Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice, Dvorac Mihanović, Protokol dvorana, 1. nadstropje Lokacijo smo spremenili zaradi srečanja slovenskih in hrvaških gospodarstvenikov ob otvoritvi del izgradnje novega hotela v Termah Tuhelj. Srečanju se bosta pridružila tudi predsednika obeh držav.

Arhiv: RGZC - Vi sprašujete, mi odgovarjamo: MEDNARODNA PRODAJNA POGODBA V PRAKSI, 14. april 2011

Kdaj se šteje, da je prodajna pogodba med strankama sklenjena? Kdaj ponudba zavezuje? Kakšne so posledice sprejema ponudbe? Kakšen je pomen trgovinskih klavzul Incoterms za prakso? Kako učinkovito zavarovati plačila? Katere so temeljne pravice in obveznosti strank prodajne pogodbe, kadar imata stranki sedeža v različnih državah? Kaj storiti v primeru kršitve pogodbe? Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja Vam bo podal Marko Djinović, namestnik vodje Pravne službe GZS, strokovnjak za gospodarsko pogodbeno in mednarodno gospodarsko pravo. Vabljeni!

Arhiv: RGZC: RAZPIS ZA INOVACIJE REGIONALNE GOSPODARSKE ZBORNICE CELJE za leto 2010, odprt do 31. marca 2011

Spoštovani, izteka se rok za prijavo inovacij 2010 na Regionalni gospodarski zbornici Celje! V kolikor se nameravate prijaviti pa ne boste uspeli do roka, prosimo pokličite 03 426 74 06!

Arhiv: RGZC - NOVI INCOTERMS 2010 - seminar s knjigo, 11. marca 2011

Na seminarju bodo, ob uporabi nove knjige Incoterms 2010 predstavljene bistvene novosti, ki jih za podjetja prinašajo prenovljeni Incoterms 2010, posamezne klavzule Incoterms 2010 pa bodo obravnavane s pomočjo primerov iz prakse.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.